2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Beáztattak ismét

    Helyszín: lakótelepi panel lakás.
    Időpont: két órája.

    Nem az első alkalom, hogy a felettünk lakó szomszéd, egyszerűen otthagyja a mosógépet magára, és elmegy otthonról. Természetesen a fürdőszobánk, a wc, az előszoba, a szervizhelyiség (ahol a csövek mennek), és a konyha falán folyik lefelé a szenny. Természetesen egy hónappal ezelőtt lett véletlenül kifestve a fürdőszoba, a wc, az előszoba és a konyha. Ez a rohadtul bosszantó. Új mosógép csurom víz, a szervizhelyiségben tárolt dolgaink szintén.

    A szomszéd értesítése megtörtént, aki a gyerekét küldte haza. Innen tudjuk, hogy "ja, csak a mosógép csöve kiugrott a kád széléről, mert lötyögni szokott."

    A kárenyhítés megtörtént, fényképeket készítettem, a kárbejelentést hétfőn megtesszük a biztosító felé.

    Egyéb lehetőségem van-e arra vonatkozólag, hogy tehessek bármilyen lépést, bárki felé, hogy először is ilyen ne forduljon elő többet, másodszor pedig ha igen, akkor igen csak érezze át a súlyát annak, hogy nekünk bizony nem kicsi kárt okozott, nem először (legutóbb augusztus), és - ahogy látom az igénytelenséget, ami körülveszi - nem utoljára... mert láthatóan leszarja a felettünk lakó, hogy mi történt, és a későbbiekben sem fogja érdekelni az, hogy odafigyeljen egy kicsit a dolgaira?

    Volt-e már valaki hasonló helyzetben, és hogy miképp cselekedett?

    e=mc² 8 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.