2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kűzdelem

    "Csak az hal meg, akit elfelejtenek."

    Vannak apró jelek, amiből tudni kell olvasni. Ilyen lehet például egy elejtett mondat, egy gesztus, egy kézmozdulat. Sokszor csak utólag gondolok bele, hogy bakker! Az a válasz, ami ide illő lett volna, miért csak most ugrik be?! Pedig ha ezt az illető hallotta volna, sokkal jobb lenne a közérzetem. Maga a tudat, hogy egy adott eseményre egy frappáns válasszal tudok reagálni, az mindennél többer ér. Miért jut eszembe utólag olyasmi, amin már úgysem változtathatok?

    Ma van a névnapom. Nem egy nagy ünnep, a családom meg szokott emlékezni róla. Ők igen. Viszont van(nak) olyan ember(ek), aki(k)ről sosem feltételeztem volna. Legalább egy telefon, vagy kis üzenet, vagy valami. Vagy csak egyszerűen azt akarja, hogy... ...mégis mit akarhat ezzel? Tudom, hogy tudja, hogy ma van. Egyszerűen ennyire nem vagyok kedvelt? Ennyire nem lennék jó társaság? Való igaz, eléggé zárkózott vagyok (legalábbis én így gondolom), van aki szerint meg nem, csak idő kell.

    Folytatás...

    e=mc² 14 éve 20

  • Ittasan...

    A mai nap alkalmat adott arra, hogy berugjak.

    Szoval ez a bejegyzes ilyen allapotban keszukl.

    Azt tudtatok, hogy ha a "mama" szo betuibol elveszunk egyet, es harmat kicserelunk, akkor azt kapjuk, hogy "sör"?

    e=mc² 14 éve 17

  • Napi Sport!

    Ez a bejegyzés azért jött létre, hogy lássam honnan indultam, és mit értem el.

    Előszó

    Kezdjük az elején. Előző, és eddig egyetlen írásomban feszegettem, hogy mi is hiányzik az életemből. Volt mindenem, amit egy hozzám hasonló korú fiatal vágyhat: jó munka, megértő társ, lakás, céges autó, kicsit koros, de napi perverzióimnak megfelelő számítógép, szabadság, és persze szerető család.

    Azt azért éreztem, hogy mindig vágyok valamire. Nem tudtam megmondani, hogy mire, csak hogy valami nincs rendben, és hiányolom, hogy legyen végre bármi újdonság. Úgy éljük le az életünket, mint egy szürke egér. Rohanunk a munkába, hogy pénzt keressünk, rohanunk haza, hogy befejezhessük a melót, amit napközben nem tudtunk. Rohanunk bevásárolni, hogy legyen mit enni a gyereknek is. Majd sietünk lefeküdni, mert holnap korán kell kelni. És még szórakozzál is, költsd el a pénzed, félrerakni meg esélytelen főleg, ha van lakáshiteled.

    Pontosan erről szólt egy napom: reggel felkelek, munka, hazajövök, gépezek, alszom. Sajnos a párom megérezhette azt, hogy valami megváltozott. Azt állította, ez már nem olyan mint az elején. Való igaz, nem olyan. Mivel a lakás az övé, így kénytelen voltam lépni.

    Folytatás...

    e=mc² 14 éve 66

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.