2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mérnöki problémamegoldás

    Üdvözlöm a fórum lakóit!
    Történt a napokban, hogy meguntam, hogy az albérletemben, hogy ha a szobán kívül hallgatok zenét, akkor két lehetőségem van:

    - telefonról hallgatni, ekkor azért a minőséget éri egy nagy pofon

    - hangosítani a zenét a gépen, ekkor viszont a szomszéd haragudhat meg, mert 11-kor nem feltétlen Johnny Cash basszus-bariton hangján szeretné végighallgatni azt a történetet, hogy a férj lelőtte a feleségét és most bűntudata van (Delia's Gone, ha valakit érdekel)

    Tudni kell rólam, hogy nem vagyok valami nagy audiofil, így kézenfekvő megoldásnak tűnt egy BT hangszóró beszerzése, és akkor a telefonról játszott zenét élvezhető minőségben tudom hallgatni. Rossz tapasztalatom nem volt, egy (lehet kettő volt már, öregszem) éve rendeltem egy rokonnak HMDX Jamet, meglepően erősen és jól szólt, sokáig gondolkodtam, hogy magamnak ne rendeljek-e, de mindig úgy voltam vele, hogy minek. Viszont a pillanat közeledett, amikor nagyobb helyre költözöm, így úgy voltam vele, hogy megéri a beruházást egy használható darab. Az elvárásaim csupán annyiak voltak, hogy legyen hordozható, legyen BT-s, de igény esetén jack-jack kábellel is lehessen használni. És jól nézzen ki, ne legyen túl nagy, és vagy piros vagy narancssárga.

    Folytatás...

    Cucuska2 8 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.