2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gyönge vagyok

    Üdvözlöm a hölgyeket/urakat.
    Tegnap előtt este a notebookom merevlemeze úgy döntött, hogy többet nem fog működni. Amikor bekapcsoltam a gépet vagy hibernálásból felébresztettem, akkor mindig egy 5-10 percet kellett várnom, hogy használható legyen a Windows, de úgy voltam vele, hogy be van lakva, majd újrarakom, stb... A gép az egy teljesen átlagos ASUS K53TA, Sabine platformú, 2 mag, 1900 MHz, 8 GB RAM, HD 6650, és egy 500 GB-os WD Scorpio Blue (WD5000BPVT).
    A helyzet az volt, hogy Skype-on beszélgettem, közben netezni próbáltam, de minden ablak 10 másodpercenként tért magához. Szokott ilyen lenni, ezt 5 perc után meguntam, rátehénkedtem a bekapcsolás gombra. Kikapcsolt, kapcsolnám be a gépet, és a vinyó hármat kattan. Utána még a Windows boot képernyőéig eljutottam, azután pedig már csak Disk Read Errort dobált.
    Most raktam egy USB3-mas ADATA pendrive-ra egy Ubuntu 13.10-et, és Whoah!
    Eleinte voltak bajaim a sebességgel, de most nagyon jól megy. Nagyon szép ez a felület, a betűk gyönyörűek, lesimított élek... Nagyon bejön. És a Skype nem egy sz*rkupac látszatát kelti. Ez az alkalmazásközpont jópofa. Az előretelepített alkalmazások nagyon jónak tűnnek.
    Az egész rendszernek elfogadható sebessége van, és felismerte minden hardverelemet.

    Folytatás...

    Cucuska2 10 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.