2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ZTE V967S: Négymagos olcsóság

Újabb kínai telefont vettem nagyító alá, ami korrekt hardverrel szerelt, és még az ára is barátságos.

[ ÚJ TESZT ]

Külcsín

Felhasznált anyagok:

A telefonhoz műanyagot használtak fel és nem is rossz minőségűt. Az előlap fényes, a keret krómszínű (megjegyzem, ez utóbbi nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat) és a hátlap "gumírozott". Ez nagyon tetszik, mivel a telefon a nagy mérete ellenére sem akar kicsúszni az ember kezéből.

Az összeszerelésre nem lehet egy rossz szavam sem, korrekt módon össze van rakva a készülék, olyannyira, hogy a hátlapot igen nehezen lehet lefejteni róla. Stabilan fekszik a helyén, nem nyöszörög, nem zörög, egyszóval patent. A gombok sem lötyögnek a helyükön, nyomáspontjuk tökéletes.

Az előlapot beborító üvegről nincs információm, hogy miféle, de elvileg semmi karcállóságot nem kapott, ezért jól jön a fólia, amit ráraktak.

Külső:

A készülék külseje nagy hasonlóságot mutat a nagy testvérével, nevezetesen a ZTE V987-el. Ez nem is gond, szerintem mindkettő készülék szép, egyedi, és nem az a megszokott Samsung kinézet. Maga a telefon nem túl vékony, de nem is túl vastag, méretileg sem sokkal nagyobb a JiaYu G3S készülékemnél.

Az előlapon alulra került a 3 érintésérzékeny kapacitív gomb. Balról haladva ezek a következők: vissza, home, és menü. Felül találhatjuk a beszédhangszórót, a másodlagos kamerát (1 megapixel), a proximity szenzort (közelségérzékelő), és a fényérzékelőt is.

A hátlap végtelenül egyszerű, van egy ZTE feliratunk középen, alul egy nyílás a hangszórónak, illetve felül egy kis kiemelkedő sziget, ami a kamera körül helyezkedik el. Ez utóbbi kis "sziget" feldobja a hátlapot, szerintem roppant dizájnos, kérdés, hogy mivel itt fekszik fel a telefon, mennyire lesz strapabíró. Hozzátenném, hogy a hátlappal ellentétben ez a kiemelkedés nem gumírozott, hanem műanyag, és bizony az ujjlenyomatokat gyűjti rendesen.

Csináltam pár képet is, bemutatni a külsőt, most következzenek ezek:

Elölről

Hátulról

Bal oldalról

Jobb oldalról

Felülről

Alulról

Bekapcsolt kijelzővel

A külsőre több szót/képet nem is vesztegetnék, következzék a kijelző!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.