2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Xiaomi Smart Scale

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Nagyon szép, jól megformált termék lehet a lakásban, és kb. bárhova tehető! Az okosmérleg az új barátom.

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzsön

A dizájn letisztultnak lett kitalálva, nem brutál high-technek, és ezt el is érték, öt csillagot simán megérdemel nálam. Az ötből. A Mi logó ott figyel rajta, de nem zavaró egyáltalán, sőt, mutatós. A beüzemelése pofonegyszerű, az applikáció tökéletesen működik, BT bekapcsolásakor minden alkalommal fél percen belül megtalálták egymást a telefonnal (nem akarom csak emiatt folyton bekapcsolva hagyni), és amint ráállok, már írja is a tömegem. Nem túl halvány, nem túl fényes, elegáns, és még egy megmosolyogtató animációval is megáldották. A 4 AA elemet is biztosítják hozzá a bombabiztos csomagoláson túl, így aztán tényleg nem lehet egyetlen szavunk sem.

Mostanában több ilyen remek jó termék is érkezett hozzám. A Livolo kapcsoló óta nyerő szériám van. A termékben hosszú idő óta már másodszor nem találok semmi negatívumot. Az app mindent megmond, amit tudnunk kell feltétlenül a tömegünkről, úgyhogy én azt mondom, hogy megéri a borsos árat.

Nem állítom, hogy a Xiaomi biztosan kezd presztízsmárka lenni, de talán többen is hümmögtök most a gép előtt finom biccentések mellett. Nagyon szép, jól megformált termék lehet a lakásban, és kb. bárhova tehető, úgyhogy mivel nincs egy rossz szavam sem rá, azt mondom, hogy jó biznisz, pontosan azt kaptam, amit akartam. Csak ajánlani tudom a Xiaomi újabb remekét!

Köszönöm a figyelmet!

Azóta történt

  • Xiaomi Wi-Fi-s konnektor aljzat

    A Xiaomi saját Wi-Fi-s, távvezérelhető dugója, amiről még én sem tudom, hogy mire való, de ilyen a kütyümánia...

  • Xiaomi Hybrid Dual Drivers In-Ear Headphones

    Nagy Xiaomi rajongó vagyok, leginkább a Piston fülhallgatók a kedvenceim, a maguk igényes kialakításával és a hangzásvilággal.

  • Insteon okosotthon rendszer

    Bemutatom a felépítését, működését, az egyes eszközök tudását és azt, hogy mennyire könnyű kiépíteni, fenntartani.

  • Koogeek S1 okosmérleg

    A dizájn korrekt, gyorsan mér, bár erős fényben kicsit látszódhatna jobban is az amúgy tök király kijelző.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.