2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Xiaomi Redmi 4X - Négyszer is jó!

Minimális az előrelépés a Redmi 4-hez képest, de ez nem von le semmit az újonc érdemeiből.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

A hátlapi kamera 13 megapixeles, szimpla villanó tartozik hozzá. Képstabilizáció nincs, nem is várható még el ebben a kategóriában. A képek szerintem teljesen jók, a Redmi 3 és 3 Note-tal lőtteket tudom főleg hozzájuk hasonlítani – nos, azoknál jobb. A színek szépek, ha a dinamikatartomány néha szűkös is, a HDR kellemesen korrigál. Természetesen a részletgazdagság azért nem 100%-os és némi zaj is van, de kategóriájában szerintem kimondottan kellemesnek mondható a minőség. Természetesen mindez jó fényviszonyokra jellemző, ahogy csökken a fény, úgy romlanak a képek is. Videót 1080p-ben tudunk rögzíteni, szintén korrekt felvételek készíthetők így, bár a stabilizátor hiánya azért hamar feltűnik majd.

Az előlapi kamera 5 megapixeles, nagy csodát ne várjunk tőle. Szelfizéshez elmegy, de Cristiano Ronaldo nem ezzel fog képeket posztolni az Instagramjára (hanem a Nubia Z17 Minivel, haha ;]).

Lássunk pár képet:



HDR off

HDR on



HDR off

HDR on

A multimédiás hangszóró, mint említettem, alulra került, kiküszöbölve ezzel a Redmi 3 hibáját, ahol hátul volt, ezáltal asztalon alig hallatszott. A hangerővel most sincs gond, de a BoomSoundtól azért minőségben messze van. Sajnos a fülhallgatós hangról nem nagyon tudok érdemben nyilatkozni, mert ahhoz már nem elég jó a fülem, hogy kihalljam a különbséget pl. a ZUK Z2-höz képest. Egy Xiaomi Piston Hybriddel kiválóan élvezhetők a zenék számomra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.