Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mQWeXgsf
aktív tag
Nem biztos, hogy ez kevesebbet fogyaszt mint a redmi 4 prime, mert abba egy 14 nanométeres proci van. (note 4x ugyanazzal a hardverrel 12 órás SOT-okat tud). De ettõl még persze jó kis telefon ez.
-
félisten
Köszönjük a tesztet!
Számomra a relatíve nagy méretű aksik miatt vonzó a Xiaomi, nagyon nevetségesnek tartom, hogy akár 5,5" készülékekben képtelen hasonló méretű aksit pakolni, mint amit a Xiaomi használ ebben is (4100mAh).
Ha a 4A-t és a 4X-et nézem össze, akkor meg nem tudnék választani. A 4A-ban a kisebb aksi és csak 425-ös Snapi, viszont van B20 és RGB értesítési led...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Dominó85
addikt
A Redmi 4 Prime akciók keretében akár 50.000Ft végösszegnél is megállhat. Abban van minden, értesítő led, Snapi 625, 3/32GB, 4000/4100mAh, infra port, ujjlenyomatolvasó. Szerintem tök felesleges a többi 4-es széria a Prime mellett. A Prime egyetlen hibája a B20 hiánya, bár én nélküle is meg voltam.
* Péter - 06302461862 *
-
Wesder
félisten
Az a fekete szín istenem Ha nem lenne mindenre elèg a R3Pro, akkor beruháznèk egyre
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Arcképgyáros
Tetszik a készülék
Ha nem fontos a B20, normál használatra bőségesen elég.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
gerii
addikt
Azt mondjuk nem értettem, hogy mi volt ebben a frissítés a 3-hoz képest? Újabb SoC és ennyi, ezért új telefont venni?
-
Csapoati
nagyúr
Leginkább az ujjlenyomat olvasó. Na meg af ekete szín sem hátrány, ráadásul egy ismerősnek gyorsan kellett volna valami telefon és megkapta a használt Redmi 3-at.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nemlehet
őstag
Kezd egy kicsit a Samu hibájába esni a Xiaomi, már hányják ki a telefonokat és következetlen és követhetetlen kezd lenni a típusmegjelölés...
Mindenesetre még mindig az egyik legjobb gyártónak találom, imádon a rendszert és a készülékek is nagyon ott vannak. (3. telefonomat nyüstölöm tőlük és vagy 10 ismerősöm használja őket nagy megelégedéssel Xiaomit)
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
borsodika
őstag
A múltheti Veletech kiállításon az Eustock standján már a b20-as verzió volt kiállítva és 50e Ft-os ár szerepelt mellette.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
blash
tag
Ó, hogy kihagyták az rgb ledet? Ez eddig fel sem tűnt, akkor tényleg felesleges a Redmi 3 Prót lecserélnem erre. Nagyobb felbontás meg nem kell, bőven eleg a 720-as. Ja, lekerekített kijelző oldal sem kell.
-
batai15
félisten
Az 5 cool miatt vonzó telefon, bár előlapi fpt akarok , mégis mivel kínai telefonbol nem sok jöhet nálam szóba, mégis lehet le cserélem erre a kenzomat legalábbis gondolkodom rajta ha 3/32gb meg tudom venni a kenzo árából kevés rá fizetéssel .
-
bulek
tag
válasz Dr. 444Hertz #5 üzenetére
Létezik B20 3/32GB verzió Igaz,még csak Kínából
-
Graphics
Jómunkásember
Kiváló, de én már megvárom belőle a B20 verziót , hazai forgalmazásban is kedvező áron lesz úgy is
@blash: Szerintem ugyanott van ahol a többi Redminek
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
XtremLor
őstag
Jol latom hogy kb csak a QC 2-3 hianyzik, minden mas van benne?
"Legen...Wait for it...Dary"
-
PR0JECTNR56
addikt
Köszönjük a cikket, most cserélem a Redmi 1S-emet (igen, nem kapkodtam el ) egy 3/32-es 4X feketére, ha minden igaz pár napon belül nálam lesz, kíváncsi vagyok rá.
-
toronyhaz
aktív tag
Köszi a cikket.
Elég szomorú hogy még mindig ez a tendencia áll fent,hogy 1 napos készülékek vannak.
És hogy egy 2 napot,esetleg hármat kibíró telefont kell brutális akkuidőnek tekinteni.
Ha ezekbe a telefonokba fér 3-4 akár 5000-es akksi,akkor miért nem lehet egy több 100 ezres telefonban is legalább 4000-es...
Igazán jöhetne már a duplázó technológia amit pedzegetnek az elmúlt pár hónapban. -
Csapoati
nagyúr
-
-
perge666
veterán
Régebben a Nokiára esküdtem míg volt Symbian, aztán kipróbáltam a Samsungot ( S2) imádtam. Cserénél dícsérték az LG-t( G2 ) , de nem estem hasra tőle,így jött a WP ( 925) amíg nem frissítettem Win10-re addig úgy ahogy el voltam vele. Visszatértem a samsunghoz,már 1 éve egy középkategóriás A3-at nyúzok amit eléggé szeretek.
Lehet a következő telefonom egy ilyen Xiaomi lesz, bár megfogadtam hogy olyan telóm nem lesz aminek a nevét nem tudom kimondani de erősen gyakorolom!
Szomorú hogy az itthoni telefonok a 3-4 napos üzemidőt hírből sem ismerik.[ Szerkesztve ]
-
-
burzum
tag
Itthon kaphato ez barhol magyar nyelvu menuvel?
-
Örni
senior tag
Eddig a 4A-t nézegettem, de a Redmi 4 fém háza és jobb procija jobban bejönne, viszont a fullHD kijelző nem hiányzik. Erre itt a 4X ami fém házas, HD. Ez a nekem való
Videózás közben milyen gyors a fókusz? Hangot normálisan veszi? A 4A elég halk ahogy nézegetem.
Kár, hogy ezúttal ennyire lekerekítették a sarkokat.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Örni
senior tag
válasz South Velen #39 üzenetére
Számomra felesleges 5"-en a fullHD és mindkettő adreno 505-el jön. Ja, de bocs, most nézem, hogy a Redmi 4 is sima HD-s.
-
lac019
tag
Ha jól nézem, ez olyan 46 ezer Kínából (Geekbuying). Erre jön még rá valami vám? Még nem rendeltem kintről telót. Eustocknál hasonló árfekvésen lesz ? (mondjuk itthoni gari miatt nem gond, ha több párezressel). Én még a 4A Pro-t néztem, egy tízessel olcsóbb átlagban, meg b20, de ha ennél is megy + 3GB RAM gondolom jobban megéri ez.
-
Örni
senior tag
válasz South Velen #42 üzenetére
De én a sima 4-ről beszéltem az külsőre jobban tetszik, de ha csak a 4X lesz Eustocknál, akkor az lesz a befutó. Alig van valami különbség a 4 és 4X között.
-
veterán
válasz borsodika #16 üzenetére
Szerintem a Redmi 3S hivatalosan is tudja a QC2-t, legalábbis a Xiaomi magyar webshopjában oda van írva a specifikációjához, hogy tudja a gyorstöltést (ami szerintem a QuickCharge nem túl szakmai fordítása).
Egyébként egy manapság gyártott telefontól elvárás az, hogy tudja a QC2-t, de lassan a QC3 is alapvető kell, hogy legyen.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Örni
senior tag
Aliexpressen 111 dollár, az jó kis ár!
-
kondás
tag
Ha egyszer 'nagy megelégedéssel' használta a redmi 3-at , mi indokolta a cserét?
-
Kampó
senior tag
ezen a redmi 4 szérián nem igazodok ki
4x, 4 pro 4 prime meg a sima redmi 4... emelekdö sorrendben hogy van ?? hardverileg ??
mert pl EZ is redmi 4x de eléggé combosabb mint a a tesztelt eszköz..
jah bocsi A NOTE a kulcsszo sorry
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux Mint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest