2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Windows Phone 7 megjelenés

A bűvös hetes vajon mesébe illő vagy horror piacra lépést eredményez?

[ ÚJ TESZT ]

Végszó

Végszó

A Microsoft tehát visszavonhatatlanul megjelentette új platformját a mobiltelefonok piacán. Igen erős és modern alapokra építkezve egy komoly, mégis színes, megfelelően animált, viszont visszafogott felhasználói felületet hoztak létre és immár a felhasználói élmény is teljes lehet. A szolgáltatók olyannyira komolyan gondolják a WP7 felhozatalt, hogy Angliában például a Samsung I8700 Omnia 7 kétéves hűséggel ingyenesen hozzáférhetővé válik.

Elvetették a stylust, integrálták a Zune és az Xbox szolgáltatásait, nagyszerű Outlook, Exchange szinkronizálási lehetőség áll rendelkezésre, valamint a Silverlight vagy XNA fejlesztők számára továbbra is egyszerű fejlesztési lehetőséget kínál a gyártó.

Persze vannak hibái is, mint a copy-paste, mass storage mód, bővíthetőség, amelyek az új rendszer tüskéinek számát gyarapítják, de hosszú távon sok hibáját bizonyára kinövi majd a rendszer. Érdekesség, hogy bejelentettek egy szinkronizáló alkalmazást Mac felhasználók számára is, erre eddig nem volt példa. Még idén ígérik a megjelenést.

Végezetül képek, videók az első használatról az engadget.com jóvoltából:

HTC Surround / 7
HTC HD7
HTC 7 Mozart
HTC 7 Trophy
HTC 7 Pro
Dell Venue Pro
LG Quantum / Optimus 7Q
LG Optimus 7
Samsung Focus
Samsung Omnia 7

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.