2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Vidámvasárnap

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Üdvözlök mindenkit! A mai napomat szeretném megosztani veletek. Előre megkérnék mindenkit,...

[ ÚJ TESZT ]

Üdvözlök mindenkit!
A mai napomat szeretném megosztani veletek. Előre megkérnék mindenkit, hogy aki síránkozásnak veszi az tartózkodjon a véleménnyilvánítástól. Akkor vágjunk is bele.

Reggel 7:30-kor asszony telefonja rezegni kezd. Álmosan nyitom ki a szemem - úgy volt este bulizni megyünk de nem volt már energiánk megvárni a többieket és mivel a piánk (ami egyébként fél üveg cherryben realizálódott - meg is kaptam 1-2 ismerőstől akivel összefutottunk, hogy ne csodálkozzak, ha menstruálni kezdek a cherry-től, lévén, hogy egy női italról van szó) elfogyott, így elindultunk haza majd kifeküdtünk az erkélyre tervezgetni, álmodozni, beszélgetni. Én azthiszem ez többet ért minden bulinál, sokkal többet.Szóval amikor rezgett az említett kommunikációs eszköz, átállítottuk az ébresztőórát egy órával későbbre, mert mint kiderült tesóm hazahozta a kocsit.
Nem kell buszoznunk, Éljen!

Szóval az óra 8óra 45percet mutat a telefon ismét rezeg, felkelünk, Domi befoglalja a fürdőt én pedig levánszorgok a lépcsőn és teakészítésbe kezdek. Közben hallgatom ahogyan a kedves, és nemmellesleg mélyen tisztelt szomszéd "énekel", bár én inkább óbégatásnak nevezném de nem haragszom. Elvégre vasárnap reggel 9 óra van, egy külvárosi lakó övezetben vagyunk, mi sem természetesebb annál hogy, a szomszéd a megasztár elődöntőjébe képzeli magát.
Összekészülünk induláshoz, autóba be asszonyságot a célállomásra leszállít majd irány haza tanulni mert holnap Közgazdaságtan vizsga. Igaz lett volna már sanszom átmenni közgázból mert volt egy vizsgaidőszak előtti ZH ami alapján megajánlott jegyet kaphatott volna a társaság. Azért használtam feltételes módot mert esetemben ez a megajánlott jegy az egyes lett volna. Szóval hazaérvén ismét végighallgatom a kedves szomszéd előadását míg beállok az udvarba. Felmegyek és mivel bátyám alszik szüleim szobáját veszem célba a notebookommal. Mielőtt tanulásba kezdenék gyorsan megnézem a mailjeimet, spam,spam, hülyeség,spam, majd travian, bithu,indep,pre,soundarea, és végül a google webmester eszközök. Itt hozzáadom az indexhez a weboldal linkjét amit éppen csinálgatok mert a megrendelő kérte, hogy legyen az első találatok között az oldala. Hozzáadok egy oldaltérképet is, majd keresgélni kezdem, hogy mit is tanuljak.

Áhá, közgazdaságtan.doc. Ez az ami nekem kell, megnyitom majd elkezdem szépen tanulgatni az anyagot. Közben LL. Junior-t hallgatok, dehogy hallgatom próbálom nem hallani de ezek a kedves emberek a szomszédban az udvar közepén fullhangerővel ordíttatják, hogy a tavaly nyáron félmillióért beszerelt hangszigetelt nyílászárókon zárt állapotban is tökéletesen átszűrődik. Egy darabig hallgatom majd megunom, felrohanok az emeletre és miután a laptopot a sony erősítőre kötöttem megkeresem a Tiesto - Club life packomat, véletlenszerűen kiválasztok egyet a sok adás közül és már düböröghet is a 008-as adás a HS500-as Orion hangszórópáron. Ettől némileg megnyugszom és miután lehalkítom rájövök, hogy a szomszédban is lehalkították. Hurráá!!!

Akkor vissza tanulni, kinyitom az ablakot és élvezem, hogy a lágy szellő ami beáramlik simogatja az arcom és végre arra koncentrálhatok amiért idejöttem. Ez eltart körülbelül 10-15 percig majd éktelen gyereksírás hallatszik, melyhez ordibálás a körítés. De nem az a "kisgyerek éhes" vagy a "kisgyerek fáradt" és ezekhez hasonló hang, hanem mintha élve nyúznák és közbe sóznák. Ezt még kb 1 órán keresztül hallgatom - mert dögmeleg van és ígyis majd meg sülök, hát még ha becsuknám az ablakot - aztán már azt fontolgatom, hogy lemegyek szólni, hogy akkor inkább talán kapcsolják vissza LL. Juniort mert attól legalább a fejem nem fájt, de inkább lemondóan becsukom az ablakot.
Sikerül szert tennem némi tudásra a közgazdaságtant illetően, így kicsit megnyugszom, talán mégsem olyan távoli az az ösztöndíj...

Csörög a telefonom, bátyám az, nagyszerű úgyis meg akartam kérni, hogy ha Tesco felé jár akkor hozzon már nékem egy instantpizzát. Ehelyett mi történik?! Elmondja mit szeretne, én készségesen válaszolok neki majd közli, hogy "köszi csak ennyi, csá" mire szólok neki vagy 3x, hogy "várj 1 picit" még 3x hallom ugyanezt a választ és leteszi.

- Akkor ma nem eszünk pizzát vacsira. - nyugtázom magamban, majd elhatározom magamban, hogy megírom eme kis bejegyzést hamár értelmes dolgot nem tudok kezdeni a szabadidőmmel. Elkezdem írni, közben tovább hallgatom az ordibálást. Azért azt gondolom kitalálta minden kedves olvasóm, hogy a kedves szomszédok melyik kissebbséghez tartoznak. Nem szeretek általánosítani, de ilyenkor hajlamos vagyok nagyon útálni őket. Közben ráfrissítek a Google webmester eszközök lapfülre Firefoxban de semmi...

Várjatok csak, most mintha csend lenne... Éljen! Megyek vissza tanulni, kéne az ötös KGT-ből.
Domimnak pedig innen is üzenem, hogy nagyon szeretem!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.