2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Heavy Rain: út a platináig

Ebben a kis szösszenetben Heavy Rain lesz egy kicsit másképp. Nem egy szokványos teszt, inkább egy fajta életérzés.

[ ÚJ TESZT ]

Többi trófea

Amennyiben az ember túl van a két arany trófeán, vélhetőleg az ezüstökön is, a bronzoknál pedig csak valamiféle választás elé áll a játékos, ami két végigjátszásból megvan, tehát eddigre tutira. Viszont van néhány kivétel ez alól. Van három olyan ügyességi bronz trófea, amit hibátlanul kell végigcsinálni. Ebből van kettő könnyebb:

Az Invincible Scott, ahol Kramer embereivel kell végezni, és az I'm Not Scared! ahol a kis sráccal kell hibátlanul végigmenni az építkezésen, ezeknél előbb utóbb valószínűleg sikerrel jár az ember, mivel úgyis egy csomószor meg kell csinálni a befejezésekhez. Viszont van 1 trófea, 1 mind felett, ez nem más, mint a Kamikaze. Itt bizony az első kihívásnál Ethannel hibátlanul kell végigmenni az autópályán forgalommal szemben.


Itt aztán izzadtam rendesen bakker

Ez eléggé az elején van, szóval nem kell sokszor újracsinálni a befejezések miatt. És mivel baromira nehéz, ezért jó eséllyel ez a végére is marad. Néztem róla guide-ot, videókat, de rengetegen panaszkodtak, hogy ez milyen nehéz, meg, hogy miért nem arany trófea. Hát engem ugyan annyira nem vigasztalt volna, ha egy arany trófeát nem tudok megcsinálni, mintha egy bronzot. Néhány sikertelen próbálkozás után végül is találtam egy kiskaput.

Elindultam az autópályán és minden QTE előtt megnéztem YouTube-on, hogy mi fog következni. Így elvileg mindig tudtam, hogy mikor és mit kell megnyomni. Ez elsőre kicsit körülményesnek tűnhet így leírva, és hát azt kell, hogy mondjam, az is. A trófea nehézségét mutatja, hogy ezzel a módszerrel is csak harmadik nekifutásra sikerült a dolog.

A mentési rendszer mondjuk elég kegyes, ugyanis amint valamit elcsesztem, menübe vissza, és folytatás. Ekkor oda töltött vissza, hogy már az autópályán megyek forgalommal szemben. Egy szó mint száz, végül is sikerült, és körmöt rágva figyeltem a töltőképernyőn, hogy fog-e villanni a platina trófea. És az bizony villant. És ekkor én boldog voltam.


Az én drága egyetlenem. Remélem, később több is lesz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • A Metal Gear Solid széria és egy korszak vége

    Szeptember 1-én megjelent a Metal Gear széria utolsó része és sorozat atyja, Hideo Kojima befejezettnek tekinti a sorozatot.

  • Watch Dogs PC Dedsec kiadás

    A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

  • Catherine - PS3 bemutató (18+)

    Őrület, miket össze nem hoznak a játékfejlesztők, s az eredmény mégis kellemes!

  • A roguelike reneszánsza

    Ha újrajátszhatóságot és kihívást keresel a játékokban, a roguelike neked való stílus. Ráadásul mindezt úgy valósítja meg, hogy közben olcsó is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.