2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Heavy Rain: út a platináig

Ebben a kis szösszenetben Heavy Rain lesz egy kicsit másképp. Nem egy szokványos teszt, inkább egy fajta életérzés.

[ ÚJ TESZT ]

LAN party

Ezen a ponton érkeztünk el oda, hogy miért is érdemes újrajátszani a játékot, ebből adódik a brutális SPOILER veszély, érdemes egyszer végigjátszani vagy végignézni YouTube-on, mielőtt ezt elolvassa az ember. Ahogy említettem korábban, a játéknak négy főszereplője van, akiket egymástól teljesen függetlenül lehet irányítani. Adja magát a kérdés, hogy miért is ne hívjuk át a haverokat, és toljuk végig négyen.

A fantasztikus négyes

Én pontosan ezt tettem. Úgy osztottuk fel a szerepeket, hogy én voltam Madison, azért én, mert a többiek még soha nem játszottak a játékkal, és vele ugye a legkönnyebb meghalni, és a játék vége meglehetősen szomorú ilyenkor. A többieknek ez első végigjátszás volt, szóval szerettem volna valami vidám befejezést. A haverom volt Norman, aki szintén könnyen hal, az ő barátnője a Ethan, és az én feleségem Scott.

A játék úgy ment, hogy akinek a karaktere jött, az irányított, a többiek pedig figyelték a történetet, drukkoltak, néha poénkodtak, és ami a legfontosabb, itták a sört. Persze, aki épp terhes volt, az alkoholmenteset, de mind a négyen megtaláltuk az ízlésünknek megfelelő nedűt. Mindenki nagyon boldog volt, a haveromék már YouTube-on végignézték, szóval régóta szerették volna ők is testközelből letesztelni, a drága feleségem is élvezte, nekem pedig valami hihetetlen élmény volt.

Szinte mindig mindenki másképp döntött, mint anno én, és ezt nagyon vicces volt látni. Lényegben mindenki hibátlanul játszotta végig, meg is kaptuk a legjobb befejezést. A sztori 10:30-tól 19:30-ig tartott 1 órás ebédszünettel, de a többiek még olyannyira nem fáradtak el, hogy este House of the Dead-ért kiáltottak! Úgyhogy levezetésként kaptak egy-egy pisztolyt és lövöldözhették egy kicsit a zombikat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • A Metal Gear Solid széria és egy korszak vége

    Szeptember 1-én megjelent a Metal Gear széria utolsó része és sorozat atyja, Hideo Kojima befejezettnek tekinti a sorozatot.

  • Watch Dogs PC Dedsec kiadás

    A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

  • Catherine - PS3 bemutató (18+)

    Őrület, miket össze nem hoznak a játékfejlesztők, s az eredmény mégis kellemes!

  • A roguelike reneszánsza

    Ha újrajátszhatóságot és kihívást keresel a játékokban, a roguelike neked való stílus. Ráadásul mindezt úgy valósítja meg, hogy közben olcsó is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.