2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Heavy Rain: út a platináig

Ebben a kis szösszenetben Heavy Rain lesz egy kicsit másképp. Nem egy szokványos teszt, inkább egy fajta életérzés.

[ ÚJ TESZT ]

Végszó

Összefoglalásként azt szeretném elmondani, hogy életem egyik legjobb játékélményén vagyok túl, megérte PS3-at venni. Rendkívül élveztem a játék első végigjátszását, hiszen egy fantasztikus bűnügyi történetet éltem végig. Másodszor nagyon örültem, amikor négyen összeülve ismét végigtoltuk a játékot, hisz filmet nézni is tök jó társaságban, itt meg még drukkolni is lehetett és megismerni más részleteket a történetben.

Harmadszor nagyon örültem, hogy végigtoltam a tökéletes gyilkosság befejezést, mivel itt teljesen más volt a játék menete és a befejezése is. Dacára annak, hogy négy karakterrel felválva játszottam, mégis úgy éreztem, mintha belebújtam volna a gyilkos bőrébe és végig vele mozgattam volna a szálakat.

Negyedszer nagyon örültem, amikor megismertem az összes többi befejezést, ezek teljesen más perspektívában hozzák az egész játékot. A Tears in the rain befejezés számomra a legnagyobb filmes/játékos dráma volt, amit valaha láttam. Ötödször pedig nagyon örültem, amikor vér verejték és könnyek árán meglett a platina trófeám.

Az írásom alapján gondolom kikövetkeztettétek, hogy én mindenkinek ajánlom ezt a játékot, olyanoknak is, akik egyébként nem szoktak játszani, erre a feleségem az élő példa. Akik szeretnék kipróbálni, de nincs PS3-uk, azokat bátorítom a vásárlásra, vagy kölcsönkérésre, vagy valami hasonlóra, ugyanis egy PS3 ma már 30 ezer forint körül kapható és jó pár mást is lehet rajta tolni, eladni utána szinte azonos áron el lehet. [Aki hosszú távra tervez, az akár PS4-en is tolhatja a nem túl távoli jövőben a Beyond two souls társaságában.]

A másik nagy kedvenc

Aki pedig már végigtolta a Heavy Rain-t, de még messze a platina, annak csak annyit mondok, hogy hajrá, a játékban még rengeteg potenciál van, sok új élménnyel lehet még gazdagabb az ember, ebben a játékban ugyanis a trófeaszerzés a történetet egészíti ki, vált ki más érzelmeket az emberből és nem a játékos teljesítményét mérő, és az ügyességét próbára tevő faktor. Köszönöm, hogy elolvastad írásom.

Előzmények

 • A Metal Gear Solid széria és egy korszak vége

  Szeptember 1-én megjelent a Metal Gear széria utolsó része és sorozat atyja, Hideo Kojima befejezettnek tekinti a sorozatot.

 • Watch Dogs PC Dedsec kiadás

  A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

 • Catherine - PS3 bemutató (18+)

  Őrület, miket össze nem hoznak a játékfejlesztők, s az eredmény mégis kellemes!

 • A roguelike reneszánsza

  Ha újrajátszhatóságot és kihívást keresel a játékokban, a roguelike neked való stílus. Ráadásul mindezt úgy valósítja meg, hogy közben olcsó is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.