2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Heavy Rain: út a platináig

Ebben a kis szösszenetben Heavy Rain lesz egy kicsit másképp. Nem egy szokványos teszt, inkább egy fajta életérzés.

[ ÚJ TESZT ]

Perfect Crime

Másnap reggel felkeltem és hiszitek vagy sem, még mindig Heavy Rain-ezni akartam. Na de hogyan?! Kiötlöttem egy furmányos tervet, hogy miért is ne csinálnám meg a tökéletes gyilkosságot. Az ugye poén, trófea és tökéletesen ellenkező befejezése a New Life-nak.

El is kezdtem irodalmazni és megtaláltam az alábbi Guide-okat ehhez a trófeához: [link], [link], [link]. Ezen felül számos YouTube-os videót, amikben ezeknek a kombinációja volt.

És akkor nem értettem, hogy mért is kéne megbocsátani Madisonnak két fejezettel később, mint amikor már meg is kellett volna halnia. Vagy hogy tudja megmenteni Shaunt Ethan, ha börtönben van. Vagy hogy miképp tudná ismét megölni a gyilkos Normant, ha már előtte Mad Jack bedarálta. Persze olvastam a végtelen számú kommentet, hogy nem sikerült a Guide alapján, meg hogy ez bugos stb.

Ha viszont az ember az összeset globálisan kezeli, és nem foglalkozik a negatív kommentekkel, akkor az derül ki, hogy mindegy hogyan csináljuk, az egyedüli feladat, hogy ne derüljön ki a gyilkos identitása. Ha a végén a bemondó azt mondja, hogy nem tudják, ki az origami gyilkos, akkor ott instant villan a Perfect Crime arany trófea és mindenki boldog.

Én most röviden elmesélem az én verziómat. Arra törekedtem, hogy minél gyorsabb, biztosabb, megrázóbb és véresebb legyen. Amit biztosan meg kell csinálni, hogy Hassan boltjában ne csináljunk Scottal semmit, akkor a betörő őt lelövi. Amikor először el akarják kapni Ethant, akkor hagyjuk, hogy elkapjanak.

Ez után jön az egyik nehéz rész, Manfrednál az összes ujjlenyomatot el kell tüntetni, erről érdemes nézni videót, hogy véletlenül se hagyjunk ki egyet sem. Ha jól sikerült, az kiderül, mert a jelenet után siker esetén nem kerülünk az őrsre. Ha mégis, akkor valamit kihagytunk. Akkor töltsük újra ezt a chaptert és próbálkozzunk újra.

Ha ezt a képet látod, valamit rosszul csináltál a Perfect Crime-hoz

A dokinál igyuk meg az itókát és hagyjuk, hogy megfúrjanak minket. Így az ezt követő madisonos chapterek ki is maradnak. Utána jön Norman, akit Jack főbe lő, ha nem verekszünk vele. Ha igen, akkor bedarál. Ezzel a húzással a pacós rész egy az egyben ki is marad.


Ebből mind-mind kimarad a játékos, ha Madison ekkor már nem él

Ezután hagyjuk, hogy Ethant ismét elkapják. Innentől ő már börtönben marad. Ezután hagyjuk Laurent megfulladni. Ez után jön még egy technikásabb rész, itt Scottal kell végiglőnünk magunkat Kramer emberein. Itt, ha elég lövést kapunk, akkor Scott visszavonulót fúj, és bukjuk a trófeát.


Itt bizony repül a headshot

Ha sikerrel járunk, akkor eljutunk Kramerhez, akinek bármennyire is szeretnénk (hisz oly jó ember), ne adjunk pirulát és hagyjuk, hogy elvigye a szívroham. És ennyi. Mivel mindenki halott, ezért a zárójelenet sem következik be, vége a dalnak, megkapjuk a HELPLESS, DEAD HEROINE, UPLOADED, UNPUNISHED befejezéseket. Már csak 13 kell, ez az! Magyarul: minden nyomot el kell tüntetni, mindenkinek meg kell halni, aki az ügyben nyomozott, akkor megvan a trófea.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

 • A Metal Gear Solid széria és egy korszak vége

  Szeptember 1-én megjelent a Metal Gear széria utolsó része és sorozat atyja, Hideo Kojima befejezettnek tekinti a sorozatot.

 • Watch Dogs PC Dedsec kiadás

  A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

 • Catherine - PS3 bemutató (18+)

  Őrület, miket össze nem hoznak a játékfejlesztők, s az eredmény mégis kellemes!

 • A roguelike reneszánsza

  Ha újrajátszhatóságot és kihívást keresel a játékokban, a roguelike neked való stílus. Ráadásul mindezt úgy valósítja meg, hogy közben olcsó is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.