2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Sports Champions Teszt - PS Move

Szerintem a legszebb és legjobban játszható Move játék, ami eddig készült.

[ ÚJ TESZT ]

Pingpong, Gladiátorharc

Table Tennis - Pingpong

Remélem senkinek nem kell bemutatni, hogy miről is szól a játék. Viszont azért is érdemes említést tenni róla, mert nagyon kihasználja a Move precízségét, és érzékenységét. Ha pedig mesterien kezeled az ütőt, akkor olyan módon csavarhatod, ahogy akarod. (Persze amíg ki nem viszed a Move látómezejéből, a kontrollert ;) )

Maga a játékmenet nagyon könnyed, és sok koncentrációt igényel, csak egyedül a labda egy kicsit lassabb mint a valóságban.

Az egyik leghasznosabb trükk amit a játék mindig megmutat minden egyes ütésünk előtt, hogy ha a labdát a képernyőn megjelenő röppályán, a megfelelő helyen, és erővel ütünk, akkor a ladba "fellángol", és sokkal nagyobb esélyünk van a pontszerzésre, persze van esély a blokkolásra is.

A meccseket mindig sportcsarnokokban játsszuk, de ezeknek a változatossága nem kiemelkedő.

Gladiátor Duel - Gladiátorvívás

Ez szerintem az egyik legjobban megdolgoztató játék, és akár 1 óra alatt is kiverhet a víz egy izmosabb küzdelem sorozat után.
A cél egyértelmű: le kell győznünk ez ellenfelünket vagy kiütni a ringből. 2 kontrollerel játszható a legjobban, de egyel is kivitelezhető.

2 Move-val, már csak azért is érdemes játszani, mert a kardtól függetlenül tudod a pajzsot állítani a harc alatt, 1 kar esetén a T gombot nyomva tartva tudunk védekezni, vagy egy ütést bevinni. Harc közben jól működőnek hat ez a megoldás is.
Védekezni a karddal is tudunk, és már csak azért is érdemes ezt is használni, ugyanis a pajzsunk, egy-egy erősebb ütés során, elkezd darabokra esni.

Az egyik hatásos technika az Super Striker képesség, melyet leginkább jó védekezéssel tölthetünk fel, majd az X gombot lenyomva, és egy sikeres támadást bevéve, akár az ellenfelünk életének felét is leszedhetjük látványos mozdulatokkal.

Persze más mozdulatok is helyet kaptak mint a kábítás, vagy az ugró csapás.

Nem csak az számít hova, és hogyan csapunk, hanem hogy milyen erővel tesszük. 2 csapás között akár 300-400 sebzési pont is lehetséges.

Ugyan csak 2 pálya van, és mindkettő körpálya alakú (csak más a háttér), de el lehet nézni, pláne akkor amikor egy izompacsirta vagy egy szexi csaj próbál kütni minket a ringből.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.