2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Steelseries Sensei Wireless bemutató

Kemény fába vágta a fejszéjét a Steel, amikor vezetékmentesítette a csúcsmodelljét, a Sensei-t. Siker vagy bukás?

[ ÚJ TESZT ]

Használat

A tesztbe bevontam egyik kedves barátomat, aki amellett, hogy fényévekkel jobban lő, mint én Counter-Strike-ban, “véletlenül” ezt egy Sensei használatával teszi, tehát a vezetékes változatot behatóan ismeri. Magam részéről teljesen meg voltam elégedve az optika és általánosságban az egér teljesítményével és kényelmével, viszont többet mond annak a véleménye, aki jobban ki tudja használni, és van megfelelő viszonyítási alapja.

Vegyes érzelmekkel futottam neki a dolognak, hardcore gamer lévén kerülöm a vezeték nélküli megoldásokat, viszont úgy tűnik, a Steelnek sikerült megcsinálnia a nagy dobást a Wireless-szel. Az első benyomásom ennek ellenére kifejezetten rossz volt. Rögtön CS:GO-val teszteltem az egeret, de már az első meccsen látszott, hogy valami nincs rendben, mert még komolyabb erőfeszítések árán sem tudtam meglőni a megszokott frageket, amiket erőlködés nélkül hoztam a Sensei vezetékes változatával, amit már több mint 2 éve nyúzok.

Kicsit trükközni kellett a driverrel, mert a Smart mode opció be volt kapcsolva és rendetlenkedett a szenzor, néha elfelejtette, hogy mozogni kellene, mert a drága user lapátol. Miután ez kikapcsolásra került és a Lift Distance-ot is sikerült a nekem megfelelőre beállítani, sokat javult a dolog.

Ami nagyon furcsa volt az első két napban, hogy az egér könnyebb, ami önmagában nem lenne baj, sőt, viszont nincs meg az a ballaszt, amit a vezetékes egereknek ad a kábel, mert bármilyen jól el tudjuk igazgatni a kábelt és nem húzza vissza az egeret, akkor is ott van, amit érezni lehet, és akaratlanul is bele van kalkulálva a mozgásba, amit végzünk.

Ebből fakadt az, hogy folyamatosan túlhúztam az egeret azon a ponton, ahová nézni, lőni akartam. Kellett 2 nap mire ezt megszoktam, és azt kell mondjam, megérte. Nagyon jó érzés úgy játszani nemcsak a CS-vel, hanem bármilyen játékkal, hogy teljesen szabadon, akadály nélkül mozog az egér.

A melegebb szituációkban sem jött zavarba, pedig néha elég hatalmasakat rántok, de az egér egyszer sem hagyott cserben, mindig oda ment a célkereszt, ahová akartam. Bármilyen kompetitív játékra teljes szívvel tudom ajánlani, kiváló teljesítményt nyújt minden szituációban. Legjobban szörfözés közben domborított, ott egyszerűen nincs párja a Wireless-nek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Roccat Military Pack

    Most egy egész csomag jár az egér árában, katonás tematikával: dizájnban passzoló egérpad, egy dögcédula és bónuszok a War Thunder játékban.

  • Logitech G502 Proteus Core

    Egy hibátlan összeszerelésű egér 11 gombbal, makró lehetőséggel, 12000 DPI-vel. Mi kell még?

  • Logitech G302 egér teszt

    Egy kizárólag MOBA játékosoknak készített egér. De megfelel-e a követelményeknek és tényleg csak MOBA játékosoknak?

  • Hanyattegér: CST L-Trac 2545

    Trackball biliárdgolyóval: precíz irányítást tesz lehetővé, kíméli a kezet, de a gyors mozgást szokni kell.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.