2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S Advance-"S" hajlítva

A Samsung Galaxy család újabb tagja, mely a korábbi sikermodell, az S ráncfelvarrt, felturbózott utódja.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Multimédia

Fényképezésre egy 5 megapixeles, autofókuszos képérzékelő szolgál, LED-es segédfénnyel. Beállítási lehetőség elég sok van: önarckép, mobilfény, fénykép mód, éjszakai mód, fényérték, fókuszmód, időzítő, effektusok, felbontás, ISO, mérés, kontraszt, pislogásészlelés, képminőség, GPS-címke, tárhely.

Bőséges a kínálat, de vajon a fotók is ilyen jók lesznek? Most kiderül! Lentebb megtalálhatóak a képek, minőségük elfogadható. Kicsit mos a szoftver, ez megfigyelhető a fák lombjain, valamint a fűn, továbbá az este készült képek erősen zajosak, használhatatlanok, ha így tetszik.

[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

Videót HD-ben képes rögzíteni, 29 képkocka/másodperccel, minősége megfelelő, erről, ide IDE kattintva mindenki meggyőződhet. A szembe sütő nap ellenére is elég korrekt lett. A mono hang elég nagy gond, ahogyan az is, hogy a videó közbeni fókusz valahogy kimaradt.

Hanglejátszási téren elég jó a felhozatal, van hangszínszabályzónk is, ID3 tagek alapján szűr, természetesen van ismétlés, véletlenszerű lejátszás és vizualizáció. Minőséggel nincs gond, szépen szól a Sony fülesemmel is.

Videót, ahogy említettem FullHD-t is lejátszik gond nélkül, ez nagyon patent, ahogy várható volt. Az MP4 formátumot viszi persze, a divx formátum sem akadály a gépnek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.