2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S Advance-"S" hajlítva

A Samsung Galaxy család újabb tagja, mely a korábbi sikermodell, az S ráncfelvarrt, felturbózott utódja.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Külső

A mérnökök általában(!) jó anyagokat használnak, jól szerelik össze a készülékeket. Itt ez majdnem teljesen megvan, az anyagok minősége teljesen korrekt, viszont felül a hátlap hajlamos kis recsegő hangot kiadni, lehet ez kicsit idegesítő, de tényleg nem vészes. Méretét tekintve kellemes, 123,2 x 63 x 9,7 mm és 120g-ot nyom. Nekem ez ideális volt, zsebben kényelmesen elfér, nem egy nagy tepsi, de nem is „egérmozi”.

Az előlapot egy ívelt Gorilla Glass üveglap védi, mögötte a 4 hüvelykes megjelenítő kukucskál, mely WVGA (480x800) felbontással bír, és Super AMOLED technológiát használ. Képminősége a szokásos, AMOLED-hez méltó. Betekintési szöge nagy, napfényben is jól olvasható. A képernyő felett a SAMSUNG felirat olvasható, felette egy hangszóró, tőle balra a fény, közelségmérő szenzorok, majd egy előlapi kamera bandázik, ez 1,3 megapixeles felbontású. Alul a jól megszokott 3 androidos gomb található (opciók, home, vissza), ebből a home gomb fizikai, míg a többi kapacitív.

A cucc élén egy króm csík fut körbe. Jobb élén, felül a ki és bekapcsoló gomb található, a felső rész üresen maradt. A power gomb jó helyre került, kényelmes a használata.

Bal élen, felül a hangerőgomb-páros lelhető fel. Alsó élén középen a microUSB, tőle jobbra egy mikrofon és a 3,5 mm-es Jack aljzat van. A legjobb helyre kerültek ezek is a véleményem szerint, így nem kell forgatni a cuccot zsebre rakáskor, ha zenét hallgatunk a fülesünkön.

A hátsó rész nem túl érdekes, a hátlap recés, nem csúszik ezáltal és az ujjlenyomatokat sem gyűjti össze. Középtájtól feljebb egy ezüst színben pompázó logó van besüllyesztve. Feljebb a bal szélen egy optika található, LED-es villanóval. Jobbra tőlük a hangszóró tátong, ennek minősége korrekt és asztalra letéve sem csökken a hangerő.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.