2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S Advance-"S" hajlítva

A Samsung Galaxy család újabb tagja, mely a korábbi sikermodell, az S ráncfelvarrt, felturbózott utódja.

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, összegzés

Üzemidő, összegzés

A koreai mű 4 sávos GSM modult kapott, és szintén 4 sávos HSDPA modullal rendelkezik. Ez 14,4 Mbps sebességgel képes le és 5,76 Mbps gyorsasággal feltölteni. Van Wi-Fi is, méghozzá a/b/g/n szabványokkal, DLNA is van, kapunk GPS modult, ami gyorsan talál jelet. Az I9070p típusú telefonokban található NFC is, de nálam az I9070 járt, ebben pedig nincs. Bluetooth található még, ez 3.0-ás verziójú.

A böngészés teljesen jól megy, van flash, tördeli a szöveget, multi touch tökéletesen megy, szépen nagyít, nem akadozik. A böngészési élmény tehát teljesen frankó, nem lehet rossz szavunk rá.

Az üzemidő nálam az 1 napot majdnem kibíró kategória, de azt tudni kell, rengeteget interneteztem 3G-n, játék, kamera, hívások, e-mail szinkronizáció és mi egymás volt még. Visszafogottabb használattal akár a 1,5-2 nap is meg lehet, de ez nem nálam lesz, az biztos.

A cucc jó benyomást keltett nálam, habár először fura volt az AMOLED színvilág, megszoktam és elég szép így. A néha nyikorgó hátlap kicsit bosszantó volt, de igazából más baja nem nagyon van, igen korrekt és szép készülék. A Jelly Bean frissítés plusz pont a gépnek, és mást nem nagyon tudok mondani, korrekt középkategóriás cucc. A videofelvételből kimaradt sztereó hang és autófókusz fájó pont számomra. Ezeket a hiányosságokat elnézve, árát pedig megnézve korrekt. A bizonyos ár 72 ezer magyar pénz, ez nem sok, ha megnézzük a konkurens termékeket. Az Xperia U 52 ezer forint körül mozog, de kisebb a kijelző, valamint nem bővíthető a memória sem. Az Xperia Sola 66 ezer körül van ami ugyan olcsóbb, de kisebb a kijelző. Ezt mindenkinek el kell döntenie, melyik ideálisabb számára. Én a távol-keleti gépet egy gyengébb "Ajánlott" pecséttel jutalmazom, a kicsit magasabb ára és a videós hiányosságok miatt.

A készüléket a Samsung Magyarország biztosította.

sdd2

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.