2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S Advance-"S" hajlítva

A Samsung Galaxy család újabb tagja, mely a korábbi sikermodell, az S ráncfelvarrt, felturbózott utódja.

[ ÚJ TESZT ]

Hardver, szoftver

Hardver, szoftver

A burkolat alatt egy kétmagos megoldás számolgat el, ez egy ST-Ericsson U8500 processzor, ebben két, 1GHz-es Cortex-A9 mag duruzsol. Ehhez társul egy Mali-400MP GPU, 768 MB RAM, és jelen esetben 8 GB belső tárhely. Szép csomag, a mostani dolgokhoz bőven elegendő ez. Minden játékot elbír, a FullHD sem akadály a SoC-nak, tehát nincs ezzel baj. Sok készülékben bizonyított már ez a lapkakészlet, lejjebb megtekinthető egy videóban és táblázatban mire képes.

[link]

[link]

Szoftveresen nem lehet már ilyen habzsi-dőzsi dolgunk, ugyanis sajnálatos módon csak a 2.3.6-os verziójú android köszönt minket, már rég nem a legújabb verzió. Ehhez társul a megszokott Touch Wiz kezelőfelület. Szokásosan jól testre szabható, ezzel nincs gond. Viszont a jó hír, hogy a Samsung hivatalosan bejelentette a 4.1, azaz a Jelly Bean frissítést. Ezért jár a plusz pont a készüléknek, hiába a GingerBread rendszer.

Kapunk alapból is jó pár programot, köztük a Social Hub appot, Music Hub , AllShare, Kies air, Hangrögzítő, Fényképszerkesztő, Samsung Apps, Mininapló, Poláris Office (teljes verziós), Game Hub, FM rádiót. Ezek mind ismerősek lehetnek. Nagyjából a szoftver ennyi lenne, többet nem tudok mondani róla, semmi extra, a szokásos Samsung felhozatal.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.