2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S3 Mini - tudás rovása

A zászlóshajó kis tesója érkezett meg: kisebb mérete kisebb tudást takar, és az árcédula is karcsúbb.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Bevezető, tartozékok

A vezető szerepű koreai gyártó hatalmas sikereket ért el a Galaxy S vonallal, igaz, az S3-nál a kijelző miatt volt egy kis háborgás, de beletörődtek abba is a mostani tulajok. Ezek a készülékek a maguk idejében hatalmasnak számítottak, ez a mostani zászlóshajónál is zavarhat sok embert, nekik ezért beharangozták a Galaxy S3 Mini készüléket.

Mentek a találgatások, hogy mekkora lesz, milyen hardverrel, kamerával, nem telt el sok idő, és lelepleződött tesztalanyuk. Sokan húzták a szájukat, mert a kistesó közel sem tud annyit mint a bátyja, no de sebaj, nemsokára utánajárunk, hogy is sikerült ez a modell, van-e egyáltalán értelme.

A készülék egy fehér, jelöletlen dobozban tette meg a hozzám vezető útját, a dobozban találtam meg a hozzá tartozó, agybadugós fülhallgatót, ezen van mikrofonon is, felvevő gomb és a hangerőt is tudjuk vele szabályozni. Kaptam hozzá gumipárnákat különféle méretekben, továbbá, egy töltő és adatkábel is a csomag részét képezte, és alul persze maga a fehér telefon is helyet kapott.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.