2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

PAYDAY 2 Solo & Stealth végigjátszás és tippek

Bankrabló szimulátor gyorstalpaló azoknak, akik inkább egyedül szeretnek játszani...

[ ÚJ TESZT ]

Death Wish fokozat kiegészítés

Úgy ítéltem meg, eme fokozatnak egy külön oldalt nyitok, mert elég tetemes változtatásokat eszközöl a játékban a megszokott dolgokon felül. Ezt az amúgy csak Level 80-tól elérhető fokozatot már tényleg csak rutinos sunyizók vállalják el, mert tapasztalatból mondom, hogy csak frusztráció és hajtépés lesz az eredmény kellő odafigyelés és rutin (és persze szerencse) nélkül.

- Először is feltűnik két új és a megszokottaknál jóval keményebb és durvább enemy. Ezek a GenSec Elite Swat Unit és a Skulldozer. Ők általában együtt jönnek, előbbiek támogatva utóbbit, a játék legerősebb ellenfelét. A SWAT egységek jóval több HP-val, nagyobb pontossággal és sérülésokozási képességekkel rendelkeznek a standard egységeknél és jóval nagyobb számú csapatokban is özönlenek folyamatosan. Kemény ütközeteket tudnak okozni. A Skulldozer egymaga is szinte lelőhetetlen a gyengébb változatához képest. Ez már KSP Light Machine Gunnal jön és sokkal több sebzést kibír. A legjobb taktika ellene ha megvárjuk míg kifogy a fegyvere és tárazni kezd, ez elég sokáig tart neki így ezalatt könnyű célpont. Ilyenkor nyugodtan álljunk elé és a fejét lőjük, előbb utóbb leesik a sisak előlapja és látható lesz az arca. Onnantól még pár lövés és fekszik.

- A kamerák nagy részét lecseréli a játék Titanium kamerákra. Ezekkel ugyanúgy bármit tehetünk, zavarhatjuk ECM-mel vagy a megfelelő képességgel, csak egyet nem: nevéből adódóan kilövéssel hatástalanítani. Ilyen kamerák az alábbi pályákon bukkannak fel: Bank Heist, Firestarter (mindegyik napon), Big Oil (Day 2), Election Day (mindegyik napon), Framing Frame (Day 1 és 3), Night Club, Ukrainian Job.

- A Bank Heist és Firestarter (Day 3) mapokon a bankok tetején már vannak nagy tetőablakok fixen, amiken keresztül könnyen észrevehetnek minket a bent tartózkodók, nem árt az óvatosság.

- A Jewelry Store pályán az oldalsó sikátorok el vannak barikádozva így oda kijutni csak belülről lehet az ablakot kinyitva vagy kitörve. Az őrök hátul ugyanúgy ott vannak és észrevehetnek kintről ha nem figyelünk rájuk. Továbbá a sima széfek helyett Titan széfek kerülnek be, amiket csak fúrni lehet, simán feltörni nem.

- A Firestarter 1. napján már nem csak egy hangárban lesznek elszórva a fegyverek, hanem kettőben, és a kartelltagok száma megduplázódik a pályán. Továbbá már minimum 8 táskát kell kihozni, hogy teljesíthető legyen a pálya. A második napon pedig már két szervert kell kihozni egy helyett.

- A Ratson ha felrobbantjuk a labort akkor nem csak a szobára hanem az egész pályára ható robbanás történik, így biztosan földre kerül mindenki.

- A Watchdogs-on az útnál átívelő híd leszakadt, így egy nehéz ugrást kivitelezve lehet átjutni csak, továbbá a második napon a hangár teljesen el van torlaszolva, rákényszerülve ezáltal hogy kint harcoljunk a nyílt terepen.

- A Big Oil első napján már három Titan széf spawnolhat (csak fúrással nyitható), amiből csak az egyik tartalmazza a címadatot, a másik kettő random pénzt vagy aranyat ad. Három plusz motoros járőrözik a pályán, így összesen 15-tel kell elbánni, ha stealthelni akarjuk.

- Election Day: Az első napon a dokkban már elállja az utat egy nagy hajó az autók elől, így nem látjuk rögtön a spawn után őket. A második napon már muszáj feszítővasat találnunk ahhoz, hogy kinyithassuk a dobozokat. Továbbá jóval több őr mászkál mindenfelé.

- Framing Frame: Az első napon már 6 őr patrolozik, és 7 a harmadik napon. A második napon pedig már függetlenül attól, hogy riadó volt az első napon vagy sem, rajtaütés áldozatai lehetünk a csere után. A harmadik napon az őrök már nem használnak zseblámpát, így nehezebb meghatározni, hogy hol tartózkodnak éppen.

- Four Stores: Nem spawnol ATM automata, így nem lehet ezek kinyitásával azonnal teljesíteni a pályát.

- Night Club: Az összes széf Titan széffé változik, amik csak fúrással nyithatóak (ablakos teremben vigyázni, elég nagy valószínűséggel kiszúrja kívülről egy őr a fúrót)

- Armored Transport küldik: Immár legalább 3 páncélautó spawnol minden pályán.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.