2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

PAYDAY 2 Solo & Stealth végigjátszás és tippek

Bankrabló szimulátor gyorstalpaló azoknak, akik inkább egyedül szeretnek játszani...

[ ÚJ TESZT ]

Skillek

Most pedig jöjjön a Level (+Infamy I-II-III-IV-V)-100-ra tervezett stealth buildem némi magyarázattal megspékelve, hogy mit miért preferálok. (Ne tévesszen meg senkit, a képeken nem a végleges buildem van hanem az amit épp használok, 100-on pl. felesleges lesz a plusz XP, stb.)

>>> Level 100 Karakter Build tervem <<<

Kezdjük a Mastermind ággal:

- Cable Guy aced: Kell a plusz kötözők miatt, ez az egyetlen módja, hogy civileket elhallgattassunk és mozgassunk anélkül, hogy meg kelljen ölni őket, ami ugye legtöbbször súlyos pénzlevonást eredményez.

- Endurance aced: +100% csak neked és +50% stamina neked és a csapatodnak. Jól jön, ha hosszú távokat kell hirtelen sprintelni, mert pl. egy kósza őr kiszúrta a rossz helyre dugott body bagünket a pálya túloldalán és elkezdett jelenteni...

- Inside Man 1 pont: -50% az assetek árából. Acedelni nem fontos, legtöbbször csak egy plusz kulcskártyát ad egy olyan ajtóhoz amit amúgy ECM jammerrel is ki tudunk nyitni vagy könnyűszerrel megszerezhetjük magát a kártyát is a pályán.

- Dominator aced: Lefegyverezhetünk egy őrt, plusz megnöveli a kiáltásaink hatásosságát és távolságát 50%-al

- Spotter aced: +15% sebzés a megjelölt célpontokra + elérhetővé teszi a Spotter assetet - kötelező

Enforcer ág:

- Transporter aced: +50%-kal gyorsabban mozgunk bagekkel a hátunkon és +50%-kal messzebbre tudjuk dobálni őket. Elég nagy jelentősége van. :)

Technician ág:

- Rifleman aced: Zoom sebességet és plusz nagyítást ad az elsődleges fegyverekhez. Gyors és pontosabb célzást segíti.

- Sharpshooter aced: Stabilitást és pontosságot ad a legtöbb fegyvernek.

- Hardware Expert aced: Fúró fejlesztés, +25%-kal gyorsabban javítjuk és van esély rá, hogy javítás nélkül elinduljon, ha leáll. A tripmine része nem érdekes...

- Drill Sergeant aced: Lerövidíti a fúrási időket. Kötelező, főleg a Death Wish fokozaton a Titan széfek miatt...

- Improved Crafting aced: Csökkenti a maszk és fegyverfejlesztések költségeit, inkább erre tettem mint valamelyik tripmine-os skillre. Robbantással hangoskodni úgysem fogunk stealth-ben ugyebár. :)

- Silent Drilling aced: Lecsendesíti a fúrókat így nehezebben hallják meg a közelben lévők, legalább 4 pont rá kötelező. A plusz 8 ponttal teljesen elnémítani feleslegesnek tartom mert 4 ponttal is elég csendes lesz ahhoz hogy ne hallják meg a szomszéd szobából, ha meg bejönnek akkor már úgyis mindegy.

Ghost ág:

Cat Burglar aced: Csökkenti a nem halálos esésekből származó sebződést. Sokszor jól jön mikor le kell ugrani valahonnan.

- Sprinter aced: Plusz stamina regeneráció és sprint sebesség, kötelező.

- Dead Presidents aced: Megnöveli a felvett pénz, arany, ékszer és egyéb nem zsákban lévő dolgok értékét. Ajánlott.

Cleaner aced: +1 body bag és elérhetővé teszi a Body Bags assetset, ami még +4 felvehető baget takar. Kötelező.

Fast Hands aced: Loot bagekkel történő interakció sebességét növeli. Erősen ajánlott a gyors pakolásokhoz.

Shinobi aced: Gyaloglás és guggolás sebességét növeli, plusz a lelőtt embereket nehezebben észlelik a közelben ácsorgók. Kötelező.

ECM Specialist aced: +1 ECM Jammer és késleltethetjük, ill. zavarhatjuk a kamerák plusz rádiók kommunikációját a secusokkal. Kötelező ez is.

Lockpicking Expert aced: Gyorsabb nyitási sebességek plusz bizonyos széfeket fúrás nélkül is kinyithatunk 40 másodperc alatt. Ez igazából, ha megvan a fullos silent drill, akkor feleslegessé válhat, kivéve, ha kedveljük a bankos pályákat és nem akarunk órákat eltölteni a szekrények nyitogatásával.

ECM Overdrive aced: Növeli a zavarás hosszúságát, plusz fúrás nélkül is kinyithatunk bizonyos kulcskártyás biztonsági zárakat vagy ATM automatákat. Erősen ajánlott, azt is mondhatnám kötelező.

Camera Loop aced: Ez is kötelező. Ugyanis Death Wishen csak ezzel tudjuk kikapcsolni 20 secre a kamerát (a kameraszoba megtisztításán felül), mivel ott szétlőni nem fogjuk tudni. Egyszerre csak egy kamerát tudunk kikapcsolni ideiglenesen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.