2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia Camera gyorstalpaló

Szeretnél minél jobb képeket készíteni Nokia telefonoddal? A cikkből mindent megtudhatsz erről!

[ ÚJ TESZT ]

Menübeállítások

Most jött el a három fehér pont ideje.

Ez nem más, mint a menübe lépés funkciója (ki gondolta volna). A első beállítási lehetőség az objektívek néven fut, ami arra alkalmas, hogy beszórja nekünk az össze fotós alkalmazást, mi pedig választhatunk, hogy melyiket szeretnénk használni.

Második az előlapi kamerára váltás (már akinek van ilyen). Aztán az időzítő, mely nagyon hasznos funkció, személy szerint sajnálom, hogy nem került bele a direkt menüsorba a kijelzőre. Ez 2, 5 és 10 mp idejű lehet, ami kiszűrheti a különféle remegéseket, rázkódásokat állványon, vagy épp elég idő lehet ahhoz, hogy a telefonod elé fuss és megörökíthesd magad a barátaiddal.

Következő az expozíció-sorozat, mely tulajdonképpen a HDR funkciót szeretné kiváltani, ám nem fűzi össze a képeket, így azokat csak manuálisan a számítógépen tudjuk megtenni, erre alkalmas programokkal. Reméljük a "Black" frissítés majd elhozza ezt a funkciót is teljes valójában.

Ötödik pont a beállítások. Itt állítható a segédfény milyensége, a segédrácsok, amik nagyon hasznosak, oldalarány (4:3, 16:9), arckövetés és az, hogy vissza akarjuk-e nézni rögtön az elkészült fotót. A segédvonalak mindig érdemes használni témától függően, nálam a harmadolás mindig be van kapcsolva. Arckövetés is mindig aktív, hasznos tud lenni portréfotózásnál.

Többi opció pedig a kézikönyv (azaz az alkalmazásbemutató), visszajelzés (értékelheted az appot) és a névjegy.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.