2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia Camera gyorstalpaló

Szeretnél minél jobb képeket készíteni Nokia telefonoddal? A cikkből mindent megtudhatsz erről!

[ ÚJ TESZT ]

Nokia Camera

Ha letöltötted az alkalmazást (akár az előző oldalon leírt módszer alapján) vagy már le volt töltve, akkor nincs más dolgod, mint hozzárendelni a dedikált kameragombhoz, ha szeretnéd persze.

Ezt úgy teheted meg, hogy belépsz a Beállítások menüpontba, majd elhúzod a képet balra, itt lesznek az alkalmazás beállítások, ráböksz a fényképek+kamera menüpontra és ott lejjebb görgetve kiválasztod, hogy a Nokia Camera legyen a kameragomb megnyomásakor megnyíló alkalmazás. Így egyszerűbben és gyorsabban meg tudod majd nyitni, hogy ne maradj le egyetlen pillanatról sem.

Mielőtt belekezdenék az app boncolgatásába, fontos, hogy mindenki tisztában legyen az alapvető fogalmakkal, amikkel találkozni fog a következő oldalakon. Aki úgy érzi, hogy tudja, mit jelent az a fehéregyensúly (WB), ISO, közelpont, záridő stb., annak nincs más teendője, mint lapozni a következő oldalra.

Aki viszont nem, annak kötelező olvasmányként ajánlanám egyik előző írásom, melyben kifejtem a mobilfotózás minden fogalmát, mozzanatát, emellett rengeteg tippet és trükköt is találtok benne. Az írás pedig meglepő módon a Fotózás mobiltelefonnal címet kapta.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.