2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Mobilhasználat Horvátországban UPDATE

Sokan választják nyaralásuk helyszínéül Horvátországot, nekik segítenék ebben a cikkben.

[ ÚJ TESZT ]

A legjobb ajánlat

TELE2 Smart na bonove

A cikkből sajnos kimaradt ez a lehetőség, mivel mindenhol a Tourist Pack-et reklámozzák. Nemrég kíváncsiságból nézegettem a TELE2 prepaid csomagjait, és felfedeztem ezt a remek csomagot. Ez nem promóció, nem turistáknak szóló alkalmi lehetőség, ez egész évben elérhető. 30 kunába kerül, és ezért a következő dolgokat nyújtja:

- 1GB internet
- 300 perc Horvátországon belül (kapcsolási díj 0,25 HRK)
- SMS országon belül 0,29 HRK
- Magyarországot 3,75 HRK-ért lehet hívni
- SMS Magyarországra 0,85 HRK

A cucc a következőképp működik: venni kell egy TELE2 Start Paketet. Nem a Tourist Packot, sima TELE2 SIM-et kell venni, ez 25 HRK és a rajta lévő egyenleg is ennyi. Indítani kell egy hívást, így aktiválja magát a kártya. Venni kell feltöltőkártyát minimum 50 HRK értékben, mivel legalább egy hónap rendelkezési idő kell a csomaghoz. Feltöltés után SMS-ben kell aktiválni a csomagot: a 888-as számra kell küldeni a "SMART" kifejezést. A sikeres aktiválásról SMS érkezik, majd lehet is netezni.

Ezt a csomagot nagyon ajánlom mindenkinek, mivel 30 kunáért 1GB net nagyon kedvező. Jó lehet még ez a kártya arra is, ha több ember megy, és azok szeretnének egymással is beszélgetni, mivel jár hozzá 300 perc országon belüli hívás.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.