2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

Massachusetts, the Bay State

A New England (Új-Anglia) gyűjtőnéven ismert vidék az USA északkeleti partjának csücskén helyezkedik el.

[ ÚJ TESZT ]

Turisztikai érdekességek, nyaralóvárosok

Boston szívében a történelmi érdekességek mellett kifejezetten csokoládékóstoló túrákat is szerveznek a látogatóknak, ugyanis a bostoni csokoládé világhírű. Ezeken a túrákon sok helyen ingyen kóstolgathatnak az ínyencek. :)

CHATHAM, CAPE COD

Jachtozás, bálnales és a végtelenbe nyúló tengerpart csodája várja Cape Codon a kikapcsolódni vágyókat. Elsősorban a tehetősebb réteg nyaralóhelye ez, ugyanis az árak a csillagos eget súrolják. Cape Cod egyik leghíresebb része a Martha's Vineyard, ahol Barack Obama nyaralt idén. De nem kell ahhoz jachttulajdonosnak lenni, hogy az ember élvezhesse ezt a szépséges vidéket. Sok helyen lehet kölcsönözni kajakot, kisebb hajót és minden egyéb vízisport-eszközt.

Cape Cod könyékén található New England klasszikus üdülőhelye, CHATHAM, egy nagyon kellemes, gyalog is bejárható kisváros, lélegzetelállító panorámával és nyugodt tengerpartokkal.

A bemutatóm csak egy kis ízelítő abból a sok turisztikai attrakcióból, amit Massachusetts kínál. Örömmel veszem a kiegészítéseiteket! Köszönöm a figyelmet! :)

Megjegyzés:
Az USA-ról szóló eddigi cikkeim itt találhatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.