2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

MacBook Pro 3.1 avagy igen, képes rá

Ebben a rövid cikkben bebizonyítom hogy még nem járt le az ideje az Apple egykori zászlóshajójának.

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzió

Áttérés Windows-ról, megéri? Ugye ez a fő kérdés, ami foglalkoztat mindenkit, aki Mac vásárlás előtt áll. Nem biztos, hogy beválik az új rendszer és hát azért nem éppen két forint egy készülék sem. Ugyan a Hackintosh és egyéb megoldások adottak a kalandra vágyóknak, de az nem képes visszaadni az összképet, amit egy Macbook kínál.

Egy hét intenzív használat után azt mondom hogy igen, megérte. Még ez az Ausztralopitekusz korából származó gép is képes ellátni mindennapos feladatokat, különösebb kompromisszumok és problémák nélkül. Nem véletlen az árazása, ami a használt-cikkes oldalaktól függően 90-140 ezer forint között mozog. Viszont ezért az árért alumínium házat, világító billentyűket, meseszép kijelzőt, szélsebes rendszert kapunk és még 20-40 ezer forintért egy új akkumulátorral, akár 5-6 órát is bírni fog. Szerintem ebben az árkategóriában továbbra is versenyben marad ez a matuzsálem szerkezet.

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha ki tudsz fogni egy MacBook Pro 4.1-et az még jobb, hasonló árban, mert már támogat gesztus vezérlést is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.