2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

Kirándulás Cheung Chau szigetére

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Összeszedve egy alkalmi útitársat fedeztem fel egy új helyet, a kalózok szigetét. Sok-sok kép!

[ ÚJ TESZT ]

Utazás

Ez egy kevésbé érdekes bejegyzés lesz sok, rossz minőségű képpel. Előre is bocs.

Bosszantó, hogy megint elaludtam, még bosszantóbb, hogy reggeli melóm is volt, és az a legbosszantóbb, hogy este 6-kor már vaksötét van, tehát ha komolyabb programot akarok csinálni, azt érdemes már reggel elkezdeni. Na mindegy, ha már talpon voltam, nem vacakoltam sokat, kompra szálltam, majd hajóra, és meg sem álltam Cheung Chau szigetéig. A választásom azért esett rá, mert azt írta az útikönyv, ide menjünk, ha már unjuk a tömeget meg a várost. Hát én már picit untam, a sziget pedig nem túl nagy, 2 és fél négyzetkilométer mindössze, úgyhogy épp elégnek gondoltam egy fél napra.

(Ha már bosszantó nap: az végképp halálosan idegesítő, hogy nem vettem észre, hogy egész nap retkes objektívvel és sötétebbre állított exponálással fotóztam, így lényegében az összes képem szar, és sajnos rosszak, fakók a színek. Azért pedig külön elnézést, hogy alig van kép, ahol a vízszintes vízszintes. Ez egy ilyen antifotó nap volt, na. Szerencsére mesélni így is tudnak a képek)

Horgász néni, ezt sokan csinálják, egy szál madzaggal horgászgatnak a kikötőnél. Eddig mégnem láttam, hogy bárki bármit fogott volna, persze ez nem jelent semmit.

Útközben a kompról

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.