2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

HP 650 H5V57EA - i3-at a népnek!

Adott egy gép viszonylag kulturált dizájnnal, anyagminőséggel és összeszereléssel, korrekt hardverrel.

[ ÚJ TESZT ]

Kommunikáció, aksi, verdikt

A kommunikáció terén nincs szégyenkezni való, ahogy arról már volt szó, van 3 USB, VGA, HDMI, ezenfelül ott a kártyaolvasó is. Vezeték nélküli kapcsolatot WiFin és Bluetooth-on tud létrehozni a notebook, előbbiről érdemes tudni, hogy n-es, és elég jól veszi a jelet, egy 2 szobával arrébb levő TP-link router jelét van, hogy maxon jelzi, de átlagosan 5-ből 4 pálcikás a jelerősség. A Bluetooth pedig 4.0-ás, ahogy annak lennie kell.

Az akkumulátor 4200 mAh kapacitású, egyszer teszteltem csak a képességeit, de akkor volt minden. 50%-os fényerő mellett volt egy kis böngészgetés, masszívan ment a TuneIn Radio, volt MindigTV-nézés is, és egy HD-s Mobilarena TV-adás is belefért. Így préselt ki magából a gép 3 és fél órát. Egy unalmasabb Budapest - Szeged vonatútra teljesen elegendő, és még marad is benne egy órányi szufla.

Vigyázat, összegzés következik!
Lássuk tehát, mink van. Adott egy gép, ami viszonylag kulturált dizájnnal, anyagminőséggel és összeszereléssel, meglehetősen korrekt hardverrel, i3-as procival, 4 GB RAM-mal, 500 gigányi tárhellyel, Windows 8-cal és ajándék táskával rendelkezik.
Ez egy átlagosabb otthoni, netán üzleti célra, kisebb-közepesebb játékokra, óvatosabb multimédiás anyagok gyártására frankón elegendő.

Van persze néhány nyűgje, mint például a billentyűzet, vagy a Windows tökéletlensége; azért az a valamivel kevesebb, mint 130.000 forint, amit ezért a gépért elkérnek, abszolút korrekt, és egy remek ár/érték arányú géppé teszi a HP masináját.

Ajánlom mindenkinek, akinek nem kell izomgép, aki a fönt felsoroltakat végzi, és nem akar aggódni, hogy 5-6 év múlva már elavult lesz a gépe. Mert ha az anyag-összeillesztések is úgy akarják, simán lehet több évre is a barátunk a HP H5V57EA nevű készülék.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.