2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Honor 6 Plus - A becsületes nagytesó

A Huawei majdnem megalkotta a számomra tökéletes telefont, a Honor 6-ot. Az utódja eltünteti a „majdnem”-et?

[ ÚJ TESZT ]

Adatátvitel, kommunikáció, üzemidő

Adatkommunikáció terén mondhatjuk, hogy mindent tud, amit egy felsőkategóriás telefontól elvárunk. Dual SIM-es, méghozzá Dual Active, van CAT6-os 4G FDD-LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS (GLONASS-támogatással), NFC, még SD-kártyát is helyezhetünk a készülékbe akár 128 GB-ig (ilyenkor sajnos be kell áldoznunk az egyik SIM kártyát a tárhelybővítés oltárán).

A telefonban helyet kapó 3600 mAh kapacitású Lithium Polymer akkumulátor papíron soknak tűnik. Az eddigi tapasztalataim alapján intenzív használattal simán kibír egy napot, szerintem normál használat mellett akár többet is, de nekem még nem sikerült nem intenzíven használnom…

A Honor 6 Plus Magyarországon hivatalosan nem kapható, egyéb forrásból 125-145 ezer forint környékén szerezhető be a tárhely méretétől függően. Nem kevés pénz, de ennyiért kapunk egy masszív, prémium hatást keltő, letisztult külsőt, nagy, gyönyörű színekkel operáló kijelzőt, akadásmentességet biztosító csúcs hardvert, egy felhasználóbarát, egységes kinézettel rendelkező szoftvert, egy nagy kapacitású akkumulátort, és egy rendkívül izgalmas dupla optikából álló kamerarendszert.

Tudnám még sorolni, de nekem ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy a Honor 6 Plus mellett tegyem le a voksom, és eddig nagyon úgy néz ki, hogy jól döntöttem. Bátran merem ajánlani bárkinek, a készülék minden igényt kielégít, és benne van az a "plus" is, amitől könnyen beleszeret az ember.

Köszönöm a figyelmet, kérdés/javaslat jöhet!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Kingzone N3 Plus - Király Zóna?

    Lelombozó az akkumulátora, de ezzel és a többi hiányosságaival ennyi pénzért szerintem együtt lehet élni.

  • OnePlus One – nagyon egyben One

    Bár tavalyi a készülék, azóta sok dolog történt, ami miatt érdemes kicsit körülnézni a OnePlus háza táján.

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Oppo R5s - a penge telefon

    Az Oppo R5s bevezetésekor volt egy akció, ami segített, hogy e telefont rendeljem meg a Motorola Moto G 1st. gen. utódjaként

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.