2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

FX-6300 vs. A8-6600k miniteszt

Lássuk végre, mit is tud egy 4 GHz-en ketyegő 4 magos APU egy szintén 4 GHz-en ketyegő 6 magos FX ellen!

[ ÚJ TESZT ]

Játéktesztek II.

Grid2 high

A GRID2-t a szeretett első rész után nagyon vártam, de kissé felemás érzelmeket keltett bennem. Nagyon szép a grafikája, akárcsak a Dirt3-nak, sok jó autó és pálya, de maga a játék "egyszerűbb", arcade és kevésbé testre szabható, részemről így hiányzik kicsit az a feeling, ami az elsőt jellemezte.

Itt hasonló a helyzet, mint a Dirt esetén, ami nem is csoda, mivel ugyanaz a motor van a háztető alatt... High-on az FX 20-25 %-kal gyorsabb, mint az APU, de tökéletes a sebesség mindkettővel, az IGP pedig játszhatósági határon van.

Grid2 ultra

Ultra beállításnál ugyanaz a VGA limit van, mint a Dirt3-nál.

Raceroom Racing Experience (R3E)

A RaceRoom Racing Experience (R3E) a Simbin új szimulátoros játéka, amely a legjobban megterhelte a CPU-kat, a maximális beállítás itt a High, ezen 10-15% közötti a különbség az FX javára. Azonban itt már a rossz optimalizálásnak köszönhetően minden FPS számít, mert sajnos akadásra hajlamos a játék, sokkal inkább, mint a Codemasters fentebb említett játékai.

Az FX-szel jobban fut a játék, mint az A8-cal, az IGP-vel is tettem egy kísérletet Low beállítások mellett, és ugyan érdekes módon a FRAPS elfogadható 50 FPS átlagos értéket mutatott, de mégis játszhatatlan volt, talán egy 6700 vagy 6800k már elboldogulna vele...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.