2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Assassin's Creed Rogue PC gyűjtői kiadás bemutató - jobb később, mint soha

  • (f)
  • (p)
Írta: |

AC Rogue, a másodhegedűs. Az "adjunk ki valamit a régi konzolokra, hogy onnan is legyen bevétel" projekt.

[ ÚJ TESZT ]

Gyűjtői doboz

Második és egyben utolsó darabja a csomagnak a karton gyűjtői doboz, itt már az egyes elemekről kicsit részletesebben is kívánok beszélni.

A doboz maga 2 egymásba csúszó, keményebb papírból készült részből áll, amiket a tetején mintás és néhol fényes papírral vontak be. Felül az Assassin logó látható széttörve (szimbolizálja Shay csalódását a rendben) hátoldalon pedig a Templomos logó jégbe fagyva.

A dobozt kinyitva legelőször a zenei CD-t láthatjuk meg, szép fehér papír tokban csücsül a CD, a papíron elöl Shay-t, hátul a számlistát láthatjuk, összesen 30 darab van rajta. A lemez Shay-t és egy hatalmas Templomos logót kapott mintaként.

Következő tárgy az artbook avagy művészeti album. Az album a csomag egyik olyan eleme, ami miatt kicsit csalódott vagyok. Egyrészt nem keményfedelű, a gerince ez a ragasztott rettenet, minden gyűjtő rémálma, valamint rövid. Ugyanakkor a papír minőségi, a benne lévő tartalom tökéletes, a borító és a hátlap szintén kiváló. Az előbb említett gerinc és fedél probléma miatt én magam egyszer óvatosan végiglapoztam, épphogy csak bekukkantva a lapokra, de nézzétek el nekem, hogy a belső oldalakról képeket most nem kaptok. Nem szeretném, ha elhajolna, megtörne, elszakadna a könyv. Néhány kép az artbookról:

Előlapon Assassin logó, ami a fekete papírra van rányomva, mint egy fényes felület, a képeken jól látszik, de a valóságban sokat kell küzdeni, hogy a fény úgy verődjön vissza, hogy látszódjon.

Hátul már a Templomos logó, ez fehéren nyomtatva. Ez szintén mutathatja, hogy Shay-ben az assassin megfakult, már alig látszik, de a templomos frissen, újult erővel tombol.

Végül egy kép a vastagságról, így több oldalnak tűnik, de ez csak a vastag papír miatt van, valójában alig több mint 30 oldal. Összehasonlításképpen a Unity artbookja egy átlagos oldalszámú darab és az több mint 60 oldal.

Utolsó elem a csomagban, és személyes kedvencem a levél benne a litográfiákkal, ami magyarul talán képeslap lenne, vagy hasonló. Ezek ilyen szuper minőségi és már-már kartonpapír merevségű lapra nyomtatott képek. Általában 2-3 darab van benne a borítékban, ezek rendszerint fontos helyeket, a főszereplőt vagy az utóbbi időben a hajójukat szokta ábrázolni. A boríték pedig rendszerint kinézetében illeszkedik a játékhoz, mintha egy korabeli levél lenne. Nagyon szép munkák. Néhány kép:

A levél eleje, rajta a főhős neve, a boríték pedig igényesen díszítve.

A levél hátulja, szintén díszítve, illetve a tetején a Templomos logó, körülötte írással, ami azt hiszem latin és azt jelenti, hogy Templomos Lovagok.

Belül pedig a litográfiák vannak, 2 képen a Morrigan, egy jégmező törős, ez North Atlantic területeire utal, illetve egy napfelkeltés, ez River Valley-re. Plusz egy hajóroncs, ezt történetileg nem tudom még elhelyezni, valószínűleg csak egy koncepciós rajz lehet.

Azt még el kell mondanom, hogy ugyan a DVD nincs eleve beletéve a dobozba, de természetesen belefér, minden összetevő kényelmesen együtt tartható a gyűjtői dobozban.

Még egy gyors lezárás, és utadra is engedlek, kedves olvasó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • A nagy indie lista

    Az emberek elsősorban a nagy kiadók AAA címeivel dobálóznak, pedig forradalom zajlott le a független játékok világában.

  • Gamer PC építés - amatőr szintről

    Ebben a cikkemben szeretném bemutatni nemrégiben vásárolt számítógépem útját az első gondolattól a vásárlásig.

  • Watch Dogs PC Dedsec kiadás

    A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.