2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Assassin's Creed Rogue PC gyűjtői kiadás bemutató - jobb később, mint soha

  • (f)
  • (p)
Írta: |

AC Rogue, a másodhegedűs. Az "adjunk ki valamit a régi konzolokra, hogy onnan is legyen bevétel" projekt.

[ ÚJ TESZT ]

Csomagolás

Azt ugyan még nem említettem, hogy miért is most mutatom be a kiadást, és hogyhogy PC-n. Ugyanis, mikor kiderült, hogy mi PC-sek kimaradunk ebből a jó kis mókából (amiről akkor még nem tudtam, hogy ekkora kaland lesz), kisebb fajta hisztéria alakult ki, és követeltük a Rogue PC-s kiadását. Az Ubisoft pedig úgy gondolta (vagy már eredetileg is azt tervezte), hogy akkor kiadja PC-re, de kicsit később, nehogy a 2 AC egymás profitjára másszon. Így történt, hogy mi csak most, március 10-én kaptuk meg a játékot. A stúdió egyébként remek munkát végzett, a PC port kiváló lett.

A játék viszont, számomra meglepő módon, gyűjtői kiadásban is megjelent, noha azért nem igazán erőltették meg magukat, de erről majd később. Szóval jön a collector's edition, de hogy mennyi és hol, az volt csak az igazán szemöldök-kiakasztó. Ubishop exkluzív lett, és kapott egy 60 eurós címkét, plusz még a posta. Így összesen 22 ezer forint volt a gyűjtői kiadás szállítással együtt, összehasonlításképpen a Unity Bastille kiadása PC-re 15-16k volt, ami azért némileg gazdagabb, igaz azt 30 perc BKV-val átvettem. Szóval tudtam, hogy nem az év vásárát csinálom meg a vétellel, mégis ahhoz, hogy a gyűjtemény teljes legyen, kellett a csomag.

Így megrendeltem, aztán visszamondták, aztán újra megrendeltem, aztán feladták, de 1 nappal a tervezett megérkezés előtt. Végül is 2 nap késéssel, 12.-én megkaptam a csomagot. Erről nem beszélnék részletesebben, ezek nem a gyűjtői kiadás és nem is a játékhoz, hanem az Ubishophoz kapcsolódó infók.

Szóval megérkezett a csomag:

Dupla vastagságú kartonban, belül műanyag levegős párnácskákkal kibélelve pihent a csomag.

Kiváló minőség, ezzel nagyon elégedett voltam, tényleg felkészítették a cuccost egy hosszú utazásra. És itt jött az első meglepetés, ugyanis nem 1, hanem rögtön 2 tárgyat is találtam a csomagban.

Az egyik a gyűjtői doboz, a másik a játék dvd tokos kiadása. Szóval itt jön az a "noha nem erőltették meg magukat" rész, ugyanis annyi energiát nem fektettek a gyűjtői kiadásba, hogy a DVD tok belekerüljön, sőt, ami engem jobban zavar, hogy az X360 és PS3 tulajok kaptak ilyen papírból készült kis fedő borítást, ami körbevette a gyűjtői dobozt, ezt azonban lespórolták a PC-s kiadásról.

A játék doboza semmi extrát nem tartogat, elölről a már ismert Shay-t láthatjuk, mögötte a Morrigan hajó, hátul a szokásos leírás és marketing szöveg, belül egy DVD és egy 2 oldalas papírfecni, rajta a kóddal. Képek:

Ezután következett a gyűjtői doboz, ehhez nektek viszont lapozni kell egyet. :)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • A nagy indie lista

    Az emberek elsősorban a nagy kiadók AAA címeivel dobálóznak, pedig forradalom zajlott le a független játékok világában.

  • Gamer PC építés - amatőr szintről

    Ebben a cikkemben szeretném bemutatni nemrégiben vásárolt számítógépem útját az első gondolattól a vásárlásig.

  • Watch Dogs PC Dedsec kiadás

    A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.