a kis gourmand

hogy mit gondolok a "királyrák, bébi tintahal, parmezánhabbal és szarvasgomba olajjal ízesített rétegelt burgonyával" és a "galambmell édespaprika lekvárral, bodzanektáros ruccolával és vargánya cappuccinoval" dolgokról?

Hirdetés

nyilván nem hiteles az én számból, amikor például vörösborokban igazi ínyenc-áthúzva-sznob vagyok... (bár amit én szeretek, az a bor, nincs parmezánhab, meg fügevelővel dúsított zellerpüré brokkolipárlattal, meg egyéb "dolgok")

...de az első és egyetlen gondolatom, hogy why don't you go fuck yourséalf!

(ja, és imádok jókat enni, és jó alatt én sem az olajos rántott húst értem. viszont szeretem az egyszerűséget, például az olasz konyha ebben nagyon jó. vagy az a - igen, kapaszodjanak! - rántotthús, amit cejkovicében ettünk, és mind a négyen lefostuk a bokánkat, olyan volt. szorozva száz! jó a bock bisztró is, bár nem olcsó, de az ember nem a recskát érzi, hanem egyszerűen finom az étel. de most komolyan, mi a csöcs az a parmezánhab, és vajon tényleg annyit számít, ha két mikrogramm van belőle a 2 falatnyi, 3000 ft-os főételben...? oké, oké, tahó vagyok. vállalom.)

Még van hozzászólás! Tovább