2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Valaki? Bluetooth kapcsolat átvitele okostelefonnal pc-re (headset)

    Szembesültem azzal hogy a közel 10 éves usb modemem amit a pc-hez vettem nem képes egy mai bluetooth headsettel együtt működni. Amit el tudnék képzelni az alábbi..

    Mivel minden háztartásban van okos telefon és micro usb kábel! Ugye? Ugye! Ezért talán létezhet megoldás arra hogy a telefon által csatlakoztatott headset bluetoothon keresztül továbbá a PC az usb kábelen keresztül a telefonra továbbítaná-e a hangot, ami ugye a headseten szólalna meg?
    Valami app vagy program létezik erre a célra tudomásotok szerint?

    Esetleg még ez is jó lenne ha működne :P--->>>SoundWire app
    Update:
    A fenti működik.. csak kellett a szoftver készítő alkalmazása a gépre is :) Picit késik a hang ha nem elég jó a wifi jel.. KIRÁLY :D :DD :DD :DDD :C :C :U

    Stonerice 7 éve 6

  • Okosóra, okoskarkötő. Szoftver és app gondok

    Hello olvasó!
    Nemrég jutottam 2 okosórához vagy okoskarkötőhöz. Mind a kettő rendelkezik kijelzővel. És talán hasznos is lehetne ha a gyártó alkalmazása működtetni tudná azokat a funkciókat amire hivatott.
    Legnagyobb probléma a bluetooth kapcsolat fenntartása és az esetleges újracsatlakozás valamint szinkronizálás elmaradása.
    Körbe nézve a Google Play store-ban, rábukkanhatunk egész ígéretes a gyári appot helyettesíteni tudó alkalmazásra. Sajna ezek is elvéreznek már a párositás alkalmával.
    Megnevezve az alanokat: Mykronoz Zecircle és Teclast H30 jártnálam.
    Esetleg tudtok e valami hasz álható appot ajánlani ami ismeri ezeket a készülékeket?
    Köszi hogy olvastad! Szép napot.
    Üdv.

    Stonerice 7 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.