2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • UPC WI-FREE Le a kalappal!!

    Minap Youtube használat közben, megjelent a szokásos reklámcsomag, amit megszokhattunk. Azonban egy, aminek tényleg nagy hatása lesz a közeli jövőre, felkeltette figyelmemet.
    Aki még kíváncsi lenne a videóra , ezen a linken megtekintheti.

    Hatalmas innovációval próbálja előfizetői táborát növelni a UPC, ami az emberi összetartás segítsége nélkül nem jöhet kellő minőségben létre. Micsoda? Mi köze egy emberi tulajdonságnak a technológiához? Ami azt illeti, esetünkben elég nagy tétje van annak, hogy az elkövetkezendő pár évben megszabadulunk-e az állandó adatforgalom költségektől a mobilinternet előfizetések esetében, amit még mindig megabyte-os egységekben mérnek, jellemzően. :W

    Vajon az emberek hajlandóak-e mások számára megosztani a saját ingatlanjukra bekötött internetet, az éppen arra tévedők számára, ezáltal népszerűsítve a UPC ötletét. Ez a tipikus -lopod a netemet- felfogás remélhetőleg nem fogja akadályozni a szolgáltatás elterjedését.

    Na, de miről is van szó, és miért jöhetett létre?

    A szolgáltatás megnevezése a UPC WI-FREE. Az ok, amiért megszülethetett ez a gyerekcipőben járó kezdeményezés nem más, mint a napjainkban is sokak által használt és merész költségeket nyakunkba
    akasztó MOBIL INTERNET.

    Folytatás...

    Stonerice 9 éve 94

  • Számomra ez a legjobb 10 órás Youtube videó amit huzamosabb ideig hallgatnék

    Számomra ez a legjobb 10 órás Youtube videó amit huzamosabb ideig hallgatnék a long time / zene kategórián belül. Jó szórakozást.
    Kiskorú felügyelete mellett csak 1:04-ig ajánlott! :P

    Stonerice 10 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.