2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az oroszok után még ezis!

    Ajánlom Nordic figyelmébe. Neki le fog esni a cím :Y

    Stonerice 9 éve 12

  • Szupertitkos monitor!

    NA, kérem ilyen is van! Méghozzá olcsón házilag. Mindenki csak saját felelősségre.
    Aki többet tud a jelenségről, nyugodtan besegíthet. Kösz! :R

    Stonerice 9 éve 6

  • Mikor vicces a krákogás? Akkor, ha másoknak ez a természetes ;-)

    2013-ban egy Holland top 40 válogatás dalait hallgattam Youtubon, amikor megakadtam az egyik helyi dal szövegén. 3 órán át keresztül röhögtem az érdekesre sikerült szövegen. Előtte nemigazán hallottam még holland nyelvet, de itt olyan viccesre sikeredett a szöveg, hogy nem bírtam magammal :DD és addig kínoztam magam amíg el nem fáradtam a röhögés közepette.

    Talán valaki más is szórakoztatónak fogja tartani rajtam kívül. Érdemes legalább 1x végighallgatni. Következzék hát...!

    Stonerice 9 éve 11

  • Lehetséges saját mobilhálózat létrehozása?

    Utóbbi időben sokat szenvedek a wifi és mobilhálózatok jelerősségével. Mivel a Telenor az adóállomását nem hajlandó fejleszteni már 12 éve. Illetve amúgy se lenne kedvem azon izgulni, hogy épp mikor vált a telefonom ukrán hálózatra aminek forgalmi /ROAMING díja ~ 2600 Ft/MB vagy épp betartani a havi X megás forgalmi csomagom.
    Neki is álltam hát utánajárni az internet éterében, vajon lehetséges-e 2g-3g vagy más mobilhálózat kiépítése házilag. Nagyon elkeseredtem, hogy abszolút semmit sem találtam erre vonatkozóan :O .
    Másik kérdés, hogy vajon miért ;]
    Gondolom amúgy sem lenne épp legális dolog saját mobilhálózat kiépítése a frekvencia törvényből kifolyólag.
    De gyakorlatilag nem sok vizet zavarnék vele, mert a lakóhelyemen csak ukrán hálózatok, és néhány gyengébb 2G hálózat elérhető.

    Ha sikerülne is kiépíteni valami kevésbé telített frekvenciasávon saját mobilhálózatom, akkor egy telefon csatlakoztatható lenne rá SIM kártya nélkül? Vagy tök mind1 lenne milyen SIM-el csatlakozom rá?

    Persze aki otthon megtudná ezt magának csinálni, és utána sikerülne frekvenciát is vásárolni az államtól, onnantól kedve szinte biztosított is a megélhetés. Másik forgatókönyv szerint pedig elég rosszul járnának a mobilszolgáltatók, ha szinte bármelyik vállalkozó szellemű ember képes lenne kiépíteni saját mobilhálózatát.

    -FRISSÍTVE!

    Folytatás...

    Stonerice 9 éve 17

  • Apostoli Magyar Királyság! - Fenntartásokkal

    Én tényleg nyitott vagyok mindenre, de hogy lehet ekkora valótlanságokat állítani! Ráadásul jó páran beveszik kanyar nélkül ezt a sok maszlagot. Félreértés ne essék. Én tisztelem az egész elindítóját, Borbély József urat. Meg van benn e a jó szándék, csak épp szegény eléggé elrugaszkodott a valóságtól. Ha ebből visszavenne akkor rengeteg követője lehetne.

    Borbély Úr - aki "Magyarország Kormányzója" :Y ( Mi van! Nem tudtad? ;] ) és fő fejedelme is meg még ki tudja milyen posztokat tölt be! - néhány hajmeresztő kijelentése.

    - Borbély Úr a világ ura! ;]

    - Feltétel nélküli alapjövedelem ( annyiból áll elvileg, hogyha megnyitod feléjük a bankszámlád, utalnak érte szent koronát )

    - A rendőrség , ügyészség már nekem dolgozik

    Egyébként meg amit megtudtam az egészről, interneten fellelhető tartalmi forrásokból, az az, hogy ennek az egésznek talán az egyetlen hasznos része az, hogy olcsóbban juthatnak az ügyfelek mobil előfizetéshez.

    Forrás:

    Folytatás...

    Stonerice 9 éve 9

  • Ez mi? És a többi halandó embertársunkkal mi lesz?

    Két éven belül másodszor nyert a lottón a házaspár
    Egyszer már igazán nyerhetnék én is! Olyan nagy kérés ez? :U

    Stonerice 9 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.