2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Google Pixel 3 (XL) - A fényképek mestere

    Sziasztok!

    Régen írtam már, de úgy döntöttem, most karácsonykor van egy kis időm (mivel külföldön vagyok és családtagok dolgoznak), én pedig egyedül unatkozok a munka utám, legyen egy kis haszna is az emberiségnek.

    Először is, kellemes ünnepeket kívánok minden kedves olvasónak!

    Páran talán ismertek a Nexus 6-os csoportból, még mindig megvan a kicsike, bár 1 hete vásároltam meg új telefonom a Google Pixel 3 XL-t. Oka nagyon egyszerű, korábbi telefonom már nem igazán tartja a szintet az akksival és a cserejével nem akartam bajlódni. Ettől függetlenül még egy napot simán kibír, így egyelőre megtartom, mert már eléggé megszerettem. Ezenkívül a kamera és hardver elég nagy ugrásnak tűnt, így emiatt is szerettem volna már újítani egy picit.

    Mit is kell tudni hasonlatban a Nexus 6-hoz képest?

    805 vs 845 - Nos ez egyelőre nem tűnhet soknak, viszont, a 64 bit a 32-hez képest már egy remek döntés volt, emellett az egész rendszer sokkal gyorsabb és reszponzívabb is.

    Teljesítményileg elég nehéz bármit is megjegyezni egyébként etéren, hisz az akksi miatt a teljesítmény is degradálódik.

    Folytatás...

    sqpp 5 éve 1

  • SPAM elkerülés Google-ből?!

    Sziasztok!

    Régóta szeretném beállítani az email szervert, ami hát tudjátok hogy húzós dolog. Viszont nem igazán akar összejönni azon része, hogy ne kerüljek a spam mappába gmail-en.. Az IP nincs a spam listában az mxtoolbox szerint, szóval elég érdekes.. Próbáltam keresni leírásokat, de nem nagyon találtam olyat, ami részletesen leírná mit kell.. a Google-nek volt 1, azt nagyjából megcsináltam, de nincs változás.. :(

    Ötletek?

    sqpp 7 éve 1

  • Morrowind Sunset Timelapse

    Egy kis Morrowind Sunset Timelapse még egy hónapja csináltam kb.

    sqpp 8 éve 0

  • Ringke Max DL - Nexus 6

    Sziasztok!

    Rég írtam már.., lehet egyesek örülnek is neki! ;]

    Még december elején rendeltem egy tok-ot a telefonhoz, mivel hamarosan az utakat fogom róni, meg hát jobb az óvatosság, ha netán véletlenül lepottyan. A lényeg, hogy a védelem volt a legfontosabb szempont most. Nézelődtem, nézelődtem és megtaláltam eBay-en a Ringke Max kétrétegű tokját, ami körülbelül 7 ezer forintba került posta nélkül.

    Olvasgattam és nézegettem róla a képeket, meg kell mondjam nagyon megtetszett, hiszen alapból ki van vágva a logónak is a hely, tehát a Nexus és a Motorola rész is megmaradt.

    Ez egy plusz pont volt, annak is örültem, hogy volt fehérben, hiszen ha már direkt a fehér változatot néztem ki a telefonból, így is maradt a szép fehér design, ami illik a Material-hoz is.

    Sokszor, pottyan le úgy a teló, hogy az élére esik, ezért itt külön meglehet említeni, hiszen ahogy a képen is látható, erre külön figyeltek.

    Folytatás...

    sqpp 8 éve 4

  • TheCMS - Haladás egy teljesen új irányba

    Sziasztok!

    Már volt pár korábbi bejegyzésem arról, hogy írok egy CMS rendszert, de időközben áttértem egy teljesen új irányba. Hisz amúgy sem láttam túl sok jövőt neki, mint tudjátok ott a Wordpress, stb.. Nem akartam csak azért írni valamit, hogy tapasztalatot szerezzek. Persze erre is jó, de jobban inspirál az, ha tudom, hogy van kinek készíteni.. Így született a ServerManager-re keresztelt PHP alkalmazásom.
    Amely sok hasznos funkciót tartalmaz és várhatóan fog még. Egyenlőre egy kis játékhoz készítem, hiszen már rég tagja vagyok ennek a közösségnek, aki foglalkozik és játszik a CS2D-vel.

    Tulajdonképpen később hozzáadhatok akár TeamSpeak vagy Counter-Strike Global Offensive és egyéb más szerverhez való támogatást is ha szükséges, de egyenlőre ennyivel érem be, hisz még nem vagyok nagyon profi a PHP terén.

    Jelenleg a következő funkciók vannak tervben, vagy már folyamatban:

    Folytatás...

    sqpp 8 éve 2

  • Megjelent! Itt a Fallout Shelter Androidra is!

    Tisztelt Olvasók,

    Bizonyára aki várta, annak már nem meglepetés, hogy ma megjelent a Fallout Shelter mégpedig Androidra!
    Én magam el sem tudom mondani mennyire boldog vagyok, hisz már ezt vártam, mióta bejelentették az E3-on az érkezését. Mint tudjátok az alap játékon alapul és a cél, hogy készítsünk egy olyan bunkert, amiben lehetővé tesszük az életet az ott lakók számára biztonságosan és megfelelő módon.

    Számomra a Bethesda mindig is a legjobb kiadók/fejlesztők közé tartozott. Így meg sem lepett az a hír, hogy már 2 hét alatt milliókat hozott a konyhára a mobilos játék.

    Manapság elképzelhetetlen szinte, hogy egy játékot úgy adjanak ki, hogy ne keljen fizetnünk azért, hogy szenvedés nélkül sikerüljön tovább játszanunk, de ez ennél a játéknál koránt sem így van, hiszen mint azt az E3-on is elmondták, hogy csak ha nagyon akarjuk, akkor kell fizetni a játékban.

    Folytatás...

    sqpp 9 éve 7

  • [TheCMS] Saját CMS készítés 2. rész

    Kedves olvasók!

    Még pár hónapja az egyik munkatársam elküldte a honlapját, aminek a stílusa nagyon szép volt és rendezett, meg is kérdeztem, hogy mivel csinálta és hogyan. Akkor mesélte, hogy ő keretrendszert alkalmazott, azon belül ugyebár Materialize. Mint tudjátok eléggé nagy Android fan vagyok, ezért a Material Design-ra épülő téma nagyon bejött. Mikor nézegettem még csak tanulgattam a felépítését a dolgoknak és próbáltam rájönni, hogy hogyan is működik. Később persze kerestem az admin felületeket is, ekkor találtam rá az AdminLTE2-re, ami megint csak megtetszett nagyon. Én mindig imádtam csinálni a honlapokat, így mondanom sem kell, hogy ami azoknak a készítésével folyik, arról már nagyrészt tudok.
    Próbáltam már olyan appokat, mint a Wordpress, Joomla, phpBB, e107, MediaWiki és még sorolhatnám napestig. Persze ezek nem mind egyre szolgálnak, de szerettem kísérletezgetni velük. Ami a mai napig is a legközelebb áll a szívemhez az a Wordpress. Mégpedig azért, hisz rengeteg plugin van hozzá, jól kezelhető, szép témákat tud az ember keresni hozzá és friss is. Bár sosem tudtam azokat a funckiókat elérni egyel, amit szerettem volna, így innen jött az ötlet, hogy talán egyszer majd csinálok egy sajátot.

    Hogyan kezdtem bele?!

    Folytatás...

    sqpp 9 éve 5

  • Saját CMS készítés 1. rész

    Tisztelt Olvasók,

    Már rég óta gondolkodtam, hogy építek egy CMS rendszert, persze nem azért, hogy megelőzzem a Wordpresst és társait, hanem hogy kicsit fejlesszem magam a PHP, HTML, Framework és CSS területén.

    Nos egyenlőre azt tudom, hogy az Admin felület egy AdminLTE 2-es frameworkot fog használni, illetve maga a CMS megjelenése Materialize design lesz. [link] <- Katt template-ért.

    Egyenlőre az admin belépés és posztok kezelésén dolgozok, amit egyenlőre tudok mutatni az ez, de itt csak a CMS letöltéséhez való oldal található Materialize stílusban, illetve maga az Admin Felület kinézete, amit a jobb felső sarokban tudtok megnyitni, de azon kívül semmi sem működik. Tudom ez nem sok, de valahol el kell kezdeni.

    Tehát a CMS-ről bővebben itt. (Egyenlőre angol, de lesz persze magyar nyelven is.)

    [https://csendesmarcell.hu]

    Hamarosan jelentkezem. Remélem valakinek felkeltettem az érdeklődését :)

    Folytatás...

    sqpp 9 éve 13

  • Jogosultsági hiba?

    Sziasztok, van egy kis problémám.

    Nem rég raktam fel a Win 10-et kipróbálni, hogy milyen. Néhány napig minden probléma nélkül ment, és a napokban jelentkezett egy furcsa hiba, asszem egy Windows Update után.

    Rendszergazda fiók, és próbáltam már helyi és online fiókkal is, de ugyan az...

    Egyszerűen most pl Windows Update le sem fut, valamint az Office-t sem engedi telepíteni 30015-4 hibára.

    Jelenleg a Windows Defender sem akar aktiválódni. Nem akarok megint reinstallt, úgyhogy örülnék egy két tanácsnak :) Tudom, hogy még friss a rendszer, na de ennyire bugos nem lehet, még a preview sem volt az.

    Ugye mikor manuálisan próbáltam elindítani a services.msc-ből a Windows Defendert, akkor is egy olyan hibát kaptam, hogy valami nem oké a jogosultsággal, de kérem én, eddig minden jó volt :D

    sqpp 9 éve 3

  • LegacyXperia [Bootlogo]

    Már korábban készítettem egy Android Bootlogót a LegacyXperia 4.4.4 -es ROMjához. Valószínűleg használható több romhoz és készülékhez is, ám ez nem ajánlott támogatási okok miatt.
    A bootlogo egy linux Grub töltési képernyő alapjairól indult és teljesen módosítva lett. Az információk a készülékről, illetve az animációk is módosítva lettek. Aki már unja a régit vagy csak valami újat szeretne kipróbálni az ennek egy remek alkalom.

    Természetesen a bootlogo gyorsabb működésközben..

    Telepítés:

    1. Nevezzük át a fájl nevét "bootanimation.zip" -re
    2. Telepítsük fel az Root Explorert.
    3. Irány a /data/local/ mappa.
    4. Másoljuk be a "bootanimation.zip" fájlt ide
    5. Újraindítás

    Előnézet:

    Letöltés:

    [Download]

    Hivatalos Link:

    [link]

    sqpp 9 éve 4

  • Nexus 7 - Ahol az út véget ér (5.1.1)

    Kedves Olvasók!

    Rég volt már az, hogy úgy éreztük a Nexusunkon, hogy szinte repülünk az égen. Mióta a Google kiadta a Lolipop frissítéseket, hát eléggé csiga lett a tabletünk. Ez egyrészt köszönhető volt a régi hardvernek, másrészt a memória problémáknak. A tulajok bizonyára tudják, hogy a legutolsó értelmes kiadott rendszer a 4.4.4 vagyis a KitKat. Ezek után volt sok-sok probléma. A Google Chrome befagyott többször is, ok nélkül feléleszthetetlenné vált a képernyő és csak reset segített. Ám ennek itt vége szakad, ugyan is a napokban kiadta a Google a Nexus 7-re az új 5.1.1-et. Amely végre tényleg meghozta számunkra az örömöt és azt a sebességet amit elvárunk a tabletünktől. Viszont van egy rossz hírem is számotokra. Aki azt várja, hogy a Facebook alkalmazás röccenés mentesen fog futni rajta, az nagyot tévedt. Mivel ez mindig memória és processzorigényes volt, ezért a rendszerigénynek és a régi hardvernek köszönhetően már nem igazán adja meg azt, amire mondjuk egy felhasználó elvár. Illetve lehet, hogy még hard-resetet is követel a kis gépünk.

    Folytatás...

    sqpp 9 éve 16

  • Jövőhéten itt a Grand Theft Auto 5 PC-re

    Megjelenési Dátum (PC): 2015.04.14
    Kiadó: Rockstar Games

    Bizonyára sokan ismeritek a Grand Theft Auto Video-játék sorozatot, így azt gondolom nem kell teljesen bemutatnom, de azért említenék róla egy két szót. Ha még nem tudnátok, akkor az első részét 1997. októberében adták ki, amely nagy felháborodást keltett a média iparban, hisz elég morbid játékról van szó. Akkoriban az első két rész még csak 2D-s volt, de abban az időkben nagy dolognak számított.
    Mivel akkoriban még nem igazán sok hardver létezett, így nem kellett annyira optimalizálni a játékokat.
    Ma ez már teljesen más, hiszen rengetek PC alkatrész létezik, illetve megjelent az XBOX és Play Station is. Bár ezek külön platformok még is sok fejlesztő átportolja a játékokat, majd javítja teljesítményüket, esetleg fejleszt a grafikai textúrákon. Teltek az évek és ezáltal a számítógépek fénysebességgel fejlődtek, így megnyílt az út a 3D-s modellek felé. Ekkoriban jelent meg a Grand Theft Auto 3-ik része (2001), ami nagy változást okozott, hisz már teljesen más motorral működött és akkoriban ez teljesen újnak számított. A játék Liberty City-ben játszódott, ami a régi New Yorknak felel meg.

    Folytatás...

    sqpp 9 éve 16

  • Új PC alkatrészek és a várva várt GTA V

    Kedves Olvasók,

    Unalom van este, így eldöntöttem, hogy beszámolok nektek arról, hogy mit frissítek a jövő hét elejére.

    Jelenlegi konfigom:

    ASUS H81M-C
    Intel Core i3-4330 3.50GHz
    Corsair Vengeance 1600MHz 4GB DDR3
    nVIDIA GTS450 DX11 512MB
    (És egy régi Hyundai CRT monitor 1024x768-as felbontáson. :C )

    Nos, jövő héten érkezik a fizetés és mivel előrendeltem a GTA 5-öt nem akarok talpra esni. De alapvetően is kell a frissítés, mert a monitor megy lassan tönkre és amúgy sem mai darab, illetve hát a videókari sem elég 512-es videomemóriával a mai játékokhoz. Alapvetően mindent elvisz a masina high beállításokon, viszont elég sűrűn már befagynak néha a játékok. Amit kiderítettem egy program segítségével, hogy bizony a videomemóriám telik be.. De ez várható is, hisz 512 már nem igazán elég semmire.
    A memória frissítésemet még múlthónapban eldöntöttem, mikor a konfigot vásároltam, hogy kénytelen leszek, mert 8GB már nem árt.

    Így kinéztem egy két várható alkatrészt és erre jutottam

    Folytatás...

    sqpp 9 éve 4

  • Dedikált szerver, de hogyan?

    Üdvözletem!

    Nos ilyen bejegyzést még sosem írtam, de most itt az ideje. Segítséget kérnék, márpedig abban, hogy-hogyan épül fel a dedikált szerver használata és menete. Nem olyan sokára tervezem egy szerver vásárlását és azt kérdeném, hogy hogyan működik ez? Eddig csak VPS-em volt ott már elég tapasztalt szinten nyomtam, de teljes értékű dedikált szeróm sosem volt. Tulajdonképpen olyan mint a VPS? SSH-n elérhető?

    Illetve CentOS-t telepítek majd cPanellel a következőre és szeretnék véleményt kérni, hogy szerintetek hány weboldal kiszolgálására lenne elegendő? (Mellette nem futna semmi egyéb.. tehát no játékszerver, semmi ilyesmi. )

    Intel® Xeon® E3 1220 v2 (4 cores 4 threads) 3.1 Ghz, cache L3 8MB, x64, VT
    16 GB DDR3 ECC
    2x 1 TB SATA3
    Datacenter DC2 2N
    1 Gbit/s
    AntiDDoS

    sqpp 9 éve 6

  • Xperia Mini Pro és az Android 5.1

    [B]Hamarosan...[/B]

    Kedves Olvasók,

    Nem régiben jutott el hozzám is a hír, hogy itt az Android 5.1 update Xperia Mini Pro-ra. Persze nem hivatalosan, hanem a LegacyXperia keretében. Nem tököltem, így hát felraktam, hogy kipróbáljam milyen is, hisz van pár hasonlítási alapom a ROMok terén.. Próbáltam már rengeteg félét: Stock, LegacyXperia, PAC-ROM, AOKP, CM, stb, stb... Bár megjegyzem nekem még mindig a Stock ROM kamerája viszi a pálmát. (No lag, kiváló videofelvétel minőség, nincs fagyás.) Mint minden készüléken, valahol mindig van valami kis dolog, amely nem működik. Legalább is Custom ROM-ok esetén. De ezeket elnézi az ember, vagy épp észre sem veszi, illetve nem is használja általánosságban, így kapunk egy jól működő rendszert. Na már most abba nem szeretnék belemenni, hogy miért jobb ha Custom ROMot használunk, milyen előnyei vannak stb.

    A szokásos telepítés folyik, legalábbis ami a Lolipop-ot és a Mini Pro-t illeti..

    Fontos megjegyezni, hogy ezen a [linken] minden elérhető, ami szükséges a folyamathoz.

    Folytatás...

    sqpp 9 éve 3

  • Nexus 7 (2012) és az Android 5.1


    Kedves olvasók!

    Nos elérkezett végre a nap az N7 tulajok számára.. Ki jött az 5.1.. Amely kijavítja a memória gondokat és az-az okozta lassúságot.. Legalább is reméljük így lesz!
    Először is nézzük meg, hogy milyen újdonságokat rejt magában a rendszer...

    - Csendes mód visszakerült. (5.0-ban sajnos kimaradt)
    - Általános rendszer stabilitási fejlesztések
    - Jobb RAM kezelés
    - Javítás az alkalmazások leállása miatt. (Force-close)
    - Vezeték-nélküli kapcsolatok javítása
    - Okay Google! (Sound Search) problémák javítva
    - Értesítés bugok javítva.
    - Néhány hang probléma javítva
    - Egyéb fejlesztések

    Valamint jó pár portálon olvastam, hogy a Google ajánl egy új lehetőséget arra, ha eltűnne a telefon, vagy ellopnák azt (Csupán lezárod online, majd amíg nem jelentkezel be a fiókba, addig az a készülék zárolva marad /bár én úgy tudtam ez már eddig is elérhető volt../), erről bővebben itt olvashatsz. -

    Illetve ez off, de az egyéb Nexusok számára lesz HD minőségű hanghívás és Multi-Sim kártya támogatás.

    Folytatás...

    sqpp 9 éve 8

  • [CM12][Teszt/Leírás][Lolipop] Android 5.0 telepítése Mini Pro-ra

    Kedves olvasók!

    Ezen új bejegyzésemben bemutatom nektek, miként telepítsük az Android 5.0-át a kis készülékünkre. Természetesen ez nem ajánlott napi használatra, hisz még nagyon kezdetleges fázisban van. Csak a kíváncsiskodók kedvéért felrakom, hogy milyen is, illetve mennyire gyors, és persze néhány tesztet is lefuttatunk majd.

    Nos már az elején szögezzük le, hogy ez nem mai telefon és ne várjunk tőle csodát. A sorrendet úgy állítom fel, hogy mikor teszteljük Antutuval a legújabb rendszertől haladunk a gyáriig. (5.0, 4.4, 4.0).

    Szükséges dolgok a rendszerhez:
    - MiniTool Partition Wizard (Ajánlott)
    - Flashtool
    - Nyitott Bootloader
    - EXT4-es partíció az SD kártyán
    - Türelem
    - Ész

    1. LÉPÉS
    Kezdésképpen kell egy jó és gyors SD kártya, amelyet 3 partícióra osztunk. Nekem egy SanDisk 32GB Class10-es kártya lesz a segítségemre.

    Ezt a következőféleképpen osztottam fel.

    Fontos, hogy figyeljünk, hisz ha nem jól állítjuk be a dolgokat, akkor nem fogja felismerni a CWM a kártyát.

    Folytatás...

    sqpp 9 éve 13

  • A "legdrágább kincsek", avagy mutasd az eredeti CD/DVD-d!

    Sziasztok! :)

    Először is szeretnélek megkérni titeket, hogy ha van esetleg otthon porosodó vagy épp a szekrényeteken kiállítva egy pár szép darab eredeti játék arról nyugodtan mutassatok pár képet. Úgy nosztalgiaként eldöntöttem ma, hogy játszok a héten egy kis Age of Empires II-t vagy épp az első részét. Hisz nekem ezt még anno tesóm megvette születésnapomra.. Azelőtt mindig arról "álmodoztam", milyen jó lenne ha meglenne ez a játék eredetibe, mert az egyik kedvenc stratégiai játékom a mai napig és úgy sejtem, ezzel nem csak én vagyok így!! És persze később akciósan le volt árazva, ráadásul gyűjtői változatban, ami csak annyit takart, hogy az első rész, illetve a második részt tartalmazta plusz még a kiegészítőit hozzá és egy pár audio zenét Age of Empires stílusban! Egyszer kéne egy AoE bulit tartani :C

    Folytatás...

    sqpp 10 éve 19

  • Rajz-kérés

    Üdvözletem nektek! :)

    Már elég régóta rajzolom és foglalkozom is az "iparral".. Emiatt jó ha nap, mint nap rajzolok.. Hisz gyakorlat teszi a mestert.. Ezért fordulok hozzátok, hogy ha van kérésetek, azt megpróbálom megvalósítani és lerajzolni és ha lehet postai úton eljuttatni (De csak ha ti álljátok a postaköltséget, mert azért nekem se piskóta ezt a sok rajzot kivitelezni, mert amelett rajzolok magamnak is, illetve barátoknak is.)

    Jelenleg ezt csinálom:

    (Nagyobb képért katt ide)

    No de a lényeg, ha szeretne valaki egy szép rajzot esetleg kérni, akkor szívesen megalkotom.. Mert nemsokára itt a nyár és kell valami elfoglaltság..
    Amit kérek, hogy ha linkelsz, vagy feltöltesz nekem egy képet az lehetőleg nagy felbontású legyen.. gondolok itt 1024x768-tól nagyobbakra, hisz úgy jobban ki tudom dolgozni a rajzot és ezáltal szebb is lesz az! :C
    Ami nektek is jó! :K

    Kérésekre fel! ;]

    sqpp 10 éve 5

  • Counter-Strike 2D

    A múlt és a jelen..

    Ki ne ismerné a híres-nevezetes Counter-Strike szériát, hiszen rengeteg szép emléket idéz fel. Ez volt az-az egyik FPS Shooter, amely benőtte magát a multiplayer játékok közé, mégpedig elég rendesen.
    Persze kezdetben, mint a legtöbb játék botokkal történt, de később mikor az 1.6 kijött, akkor indult be igazán a dolog.. Még ma is több millió játékos van, és több ezer, tízezer, százezer szerver fut 24 órában..
    Ahogy fejlődött a technika, úgy fejlődött a játék grafikája is, hiszen nem sokkal utána megjelent a Source, végül de nem utolsósorban a Global Offensive..

    2002 körül Peter Schauss, német programozó kapott egy ötletet, hogy megírja a Counter-Strike 2D játékot, de nem sokkal később nem volt elég motivációja, hogy folytassa azt. Időközben megírta a Stranded nevű 3D-s játékot. Végül úgy döntött, hogy be akarja fejezni amit elkezdett.. Tehát folytatta a CS2D-t.
    2008-ban teljesen újra írta az egész játékot.Majd egyre jobb és újabb dolgok kerültek a játékba, gondolok itt a LUA nyelv támogatásra, mely rendkívül sok-sok lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy új dolgokat tegyenek a játékba. Nem sokkal később megjelent Linux-ra és Mac-re is, mely az első projekt volt, amit kiadott több disztribúcióra..

    Folytatás...

    sqpp 10 éve 0

  • Real Racing 3 Bemutató

    A Real Racing szériát csak nem mindenki ismeri, nézzünk most hát egy rövid bemutatót a harmadik rész új frissítéséről, valamint magáról a játékról. Kezdjük először is a játékkal, valamint a múltjával. Ez a játék mindig is arról szólt, hogy szimulálja az auóversenyzés világát. Magyarán nem éppen tuningolni való kocsikkal kell megnyernünk a versenyt, vagy épp végig nitrózni a pályát. Szóval aki erre vágyik az játszon inkább Need For Speedet, vagy Asphalt-ot.
    A nevéből adódóan úgy viselkedik az autó, mint a való életben. Emiatt részben nehezebb is az irányítás.. (akinek inge, ne vegye magára) Alapjáraton be van kapcsolva a "segéd funckió", így tulajdonképpen megkönnyíti a kanyarodást, illetve fékezést a játék. Az elején van egy bemutató rész, ahol egy Porsche Carrera GT-t vezetünk, mely ugyancsak szórakoztató. Elmagyaráz töviről-hegyire mindent, hogyan kell kanyarodnunk majd, hogy kell épp nézetet váltani (bár szerintem mindenképp ajánlott a belső-kormány nézet). Végül megvesszük az első autónkat, itt ne gondoljunk egyből Ferrarira, vagy hasonló vad járgányokra. Kezdésnek megteszi egy Ford Focus RS is, ami egyébként nem is olyan rossz elsőre.

    Folytatás...

    sqpp 10 éve 12

  • Rajzaim, ha érdekel esetleg valakit..

    Üdvözöllek titeket! :)

    Gondoltam már a múlthéten, hogy publikálok valami kis szöveget, vagy hasonlót a blogomon, csak nem igazán tudtam hogy mit is írjak, de ma estefelé így jött egy ötlet. Mivel rajzolok már elég régóta, úgy gondoltam megosztom veletek is pár rajzom! Remélem tetszik! Pozitív, és negatív véleményeket szívesen fogadok!
    A rajzokat megpróbáltam időrendi sorrendbe tenni.

    Járművek, motorok
    [Trabant]
    [Charger 1969 / Szemből ]
    [Charger 1969 / Hátulról ]
    [Hemi 426]

    Doctor Who
    [Weeping Angel(Síró Angyal)]

    Folytatás...

    sqpp 11 éve 7

  • [ClockworkMod 5.5.0.4] WayteQ xTAB-70

    Figyelem!

    Mielőtt belekezdenél a telepítésébe, tisztázzuk:
    - Nem vállalok semmilyen felelősséget, esetleges károkért semmilyen formában.
    - Bármilyen hiba ami fellép, és téglázza a tableted, nem az én felelősségem.
    - Csak akkor kezdj neki, ha már tapasztalt vagy ilyen "módosítások" terén.

    Ha ezekkel tisztában vagy, és szeretnéd kipróbálni itt a lehetőség.

    ClockworkMod 5.5.0.4

    Tulajdonságok:

    - Főzött ROM-ok telepítése
    - A rendszer teljes alaphelyzetbe állítása
    - A cache partíció adatainak törlése
    - A rendszer teljes mentése, visszaállítása.
    - SD csatolás a számítógépre USB-n keresztül
    - Particiók formázása és csatolása
    - Akkumlátor-statisztika formázása
    - SD kártya partícionálása ( Apps2D-hez, Link2SD-hez hasznos...)
    - Rendszer jogosultságok javítása

    "Telepítés" menete:
    - Kicsomagolod a "ClockWorkMod_5.5.0.4_xTAB-70.zip" fájlt a SD kártya gyökerébe
    - Beleteszed az SD kártyát a készülékbe és beindítod, és kész

    Folytatás...

    sqpp 11 éve 1

  • [Bootscreen] WayteQ xTAB-70

    Energy Star féle bootscreen a WayteQ xTAB-70 tablethez.
    Módosítottam pár hardverinfót. Így igazodik a mi készülékünkhöz.
    Fontos, hogy a módosítás ROOT jogot igényel, így ha a te készüléked "még" nincs ROOTolva ne kezd neki semmiképp.

    Mozgókép a bootscreenről:
    [link]

    Letöltés:
    [link]

    sqpp 11 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.