2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ainol Tabletek Gyári Garanciája + Olvasd el mielőtt tőlem vásárolsz

    FIGYELEM, A GYÁRI FIRMWARE LECSERÉLÉSE GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR!

    Ha te mindenképpen másikat szeretnél feltenni a gyári helyett, csak akkor állj neki, ha értesz is hozzá, ugyanis szeretett táblagépedből egy rossz lépéssel könnyen lehet téglát vagy poháralátétet csinálni. Kezdő androidosok 90%-ának első dolga a firmware csere, hogy miért, a legtöbb esetben ők sem tudják.

    Kedves Fórumtársak, Ainol Tablet-tulajdonosok, Potenciális Vásárlóim!

    Alább összeszedtem néhány fontos és hasznos információt, amit ajánlott elolvasni mielőtt tőlem vásárolsz vagy egy Ainol tablet tulajdonosa vagy és érdekel hogyan lehetséges a gyártói garancia érvényesítése.

    Az össszes általam árult ÚJ Ainol tabletre GYÁRTÓI GARANCIA van, ez alól kivétel ahol ezt külön jelzem. Ebből kifolyólag nem áll módomban személyes garanciát vállalni a készülékekre. Erre van a gyár által nyújtott. Természetesen minden egyes darabot átadás / postázás előtt magam próbálok ki és ellenőrzöm a tartozékait. Tehát emiatt senkinek sem kell aggódnia. Garantáltan csak működőképes darabokat adok el, gyári dobozukban, tartozékaikkal együtt.

    Személyes átvételkor lehetőséged van magad is meggyőződni erről.

    Folytatás...

    slimshady 12 éve 0

  • Ainol Novo 7 Elf Firmware telepítés leírás

    A kövezkezőkben a v0.6-os Custom ROM-ot fogjuk feltelepíteni. Ez az Ainol v0.9 Kernel-re épül és a LiveSuit nevű program segítségével telepíthető. Akár „halott” módban is. Az alábbi leírás lépésről-lépésre végigvezet minket a Firmware telepítésen. Ennek segítségével kezdő vagy Android-ban kevésbé jártas, de az előre telepített kínai tartalmakat és market hiányt még kevésbé szerető táblatulajdonosok is könnyedén, pár perc alatt elvégezhetik a ROM cserét.

    FONTOS

    A custom ROM telepítését mindenki csak saját felőségére végezze el! A leírásból, vagy a hozzánemértésből fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalok!

    Ha bármi nem tiszta vagy hibát találtok a leírásban, esetleg nem működik valamelyik link, ne habozzatok jelezni és javítom.

    Az alábbi ROM feltelepítése után

    - a kínai tartalmak eltűnnek a tabinkról

    - lesz működő market-ünk

    - és root-olt lesz a gép (Ez például abban nyilvánul meg, hogy az OS partició böngészhető, processzor órajel állítható, root jogosultságot igénylő programok telepíthetőek és használhatóak (pl.: Titanium Backup...))

    Következzenek a szükséges lépések:

    1. Kezdjük el a firmware letöltését innét, mert ennek kell a legtöbb idő, hogy lejöjjön.

    Folytatás...

    slimshady 12 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.