2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Ainol Tabletek Gyári Garanciája + Olvasd el mielőtt tőlem vásárolsz

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

FIGYELEM, A GYÁRI FIRMWARE LECSERÉLÉSE GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR!

Ha te mindenképpen másikat szeretnél feltenni a gyári helyett, csak akkor állj neki, ha értesz is hozzá, ugyanis szeretett táblagépedből egy rossz lépéssel könnyen lehet téglát vagy poháralátétet csinálni. Kezdő androidosok 90%-ának első dolga a firmware csere, hogy miért, a legtöbb esetben ők sem tudják.

Kedves Fórumtársak, Ainol Tablet-tulajdonosok, Potenciális Vásárlóim!

Alább összeszedtem néhány fontos és hasznos információt, amit ajánlott elolvasni mielőtt tőlem vásárolsz vagy egy Ainol tablet tulajdonosa vagy és érdekel hogyan lehetséges a gyártói garancia érvényesítése.

Az össszes általam árult ÚJ Ainol tabletre GYÁRTÓI GARANCIA van, ez alól kivétel ahol ezt külön jelzem. Ebből kifolyólag nem áll módomban személyes garanciát vállalni a készülékekre. Erre van a gyár által nyújtott. Természetesen minden egyes darabot átadás / postázás előtt magam próbálok ki és ellenőrzöm a tartozékait. Tehát emiatt senkinek sem kell aggódnia. Garantáltan csak működőképes darabokat adok el, gyári dobozukban, tartozékaikkal együtt.

Személyes átvételkor lehetőséged van magad is meggyőződni erről.

Postai utánvét vagy előreutalás után kézhez kapott darabok esetén lehetőleg a kézbesítés megtörténtének napján, legkésőbb az azt követőn kérlek küldj visszajelzést írásban (privát üzenetet vagy email-t). Abban erősíted meg, hogy valóban megérkezett és mindent rendben találtál. A feladásról bizonyítékom van, tehát eltűnni nem fog nyom nélkül a postán. Visszajelzés hiányában a fent leírt időn belül automatikusan úgy veszem, hogy mindent rendben találtál. Amennyiben mégis eltérést, problémát tapasztalnál, azt jelezd. Nem tűnök el. Itt PH-n megtalálsz, telefonon, e-mailben elérsz. A hiányzó tartozékot saját költségemre pótolni fogom. A táblagéppel tapasztalt hibajelenség esetén első körben cserélem, amennyiben van még készleten, ha nem tudom cserélni, visszafizetem az árát / esetleg egyéb alternatív megoldást találunk rá. Ezt követően nem áll módomban cserélni, pótolni…! Ezt kérlek vedd figyelembe!

KÉSŐBB BÁRMI JELLEGŰ MEGHIBÁSODÁS ESETÉN, MIELŐTT VISSZAKÜLDENÉTEK A GYÁRTÓVAL FEL KELL VENNI A KAPCSOLATOT

Az alábbi információk csak tájékoztató jellegűek! Ezek valódiságára és aktualitására nem tudok garanciát vállalni!

- FaceBook: http://www.facebook.com/ainovo

- Telefon: 0755-33233288-6002/6003

- E-mail: sales@ainovo.com

- A gyártó címe:

Shenzhen Ainol Electronic CO,LTD, Second Floor, 3 Building, Li Jin Cheng Industry
Building, Long Hua industry East road, Shenzhen City, Guangdong province, China,
ZIP: 518109, Tel: 0755-33233288-6002/6003

A címet kínaiul is kéretik feltüntetni. Ezt lásd alább:

深圳市龙华工业东路利金城工业园3栋2层 邮编:518109
深圳市艾诺电子有限公司

Továbbá meg kell adni a címet ahová visszaküldjék neked.

A dobozba pedig mellékeld a hibajelenség leírását lehetőleg ANGOLUL, de gondolom az egyszerűsített kínai is opció, ha az valakinek jobban feküdne… :) A csomagot kéretik kevesebb mint 20 USD-nak jelölni. 2013-ban változott a garanciális ügyintézés. Információim szerint nem küldi már vissza ingyen a gyár. Ennek részleteit velük kell megbeszélni!

Elég normál postai küldeményként feladni, saját érdekedben azonban hasznos lehet AJÁNLOTT levélként / csomagként (registered mail) feladnod. Ez esetben a magyar posta a feladási érték 15x-ösére biztosítja a küldeményt, ami véleményem szerint jelen esetben elegendő.

Amennyiben biztos vagy benne, hogy magával a tablettel van probléma a gyári doboz és a tartozékok visszaküldése szükségtelen. Mivel a 7"-os Ainol tabletek súlya (Elf és Aurora biztos) nem éri el a 350 g-ot sem (lásd az összehasonlító táblázatban), így ha elég a biztonságos csomagoláshoz +150 g, akkor az 500 g alatti kategóriában marad a csomag, így a postaköltség kevesebb.

250 - 500 g : 1915, elsőbbségivel 2105 HUF
500 - 1000 g: 3310, elsőbbségivel 3640 HUF
-----------------------------------------------------
Ehhez pluszba opcionális az ajánlott szolgáltatás: ~700 HUF

Itt a egy kép az aktuális tarifatáblázatról, amin a lényeget kiemeltem:


Forrás: www.posta.hu/.../a táblázat

A javítás idejéről nincs pontos információm, ez gondolom a kínai kollégák terheltségétől is függ.

AZ AKTUÁLIS POSTAI DÍJAKRÓL ITT LEHET TÁJÉKOZÓDNI

------------------------------------------------------------------------------------------

Kérlek, amennyiben elégedett voltál a termékkel / szállíttással / általam nyújtott szolgáltatással / kommunikációval, ne felejtsd el azt egy piros ponttal honorálni. Ezt itt teheted meg. Mielőt nekilátsz, olvasd el az első hozzászólást, ami hasznos információkat tartalmaz ennek a mikéntjéről! Ezt természetesen viszonozni is fogom, elvégre senkinek sem jön rosszul a referencia.

Megbízhatóságomról bővebben ide kattintva tájékozódhattok.

Bármi kérédés / probléma esetén nyugodtan keress az általam megadott csatornák bármelyikén és amint módomban áll, igyekszem érdemben válaszolni.

Köszönöm, hogy elolvastad!

------------------------------------------------------------------------------------------

* * * Összes Apróhirdetésem Listája * * *

------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.