2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A nem túl okos telefonom: Samsung Galaxy Y

    Avagy a buta symbiántól a nem buta androidig.

    Ez a telefon okos. Mondták. A gyerek is okos (nem buta, csak kicsi), lehet hogy fejből vágja az évszámokat, magától rájön a Pitagorasz tétel megoldására, vagy tudni fogja a vasúti menetrendet. Lényeg, hogy okos. Majd elkerül suliba és vagy el lustul vagy nem és alkesz egyetemista lesz vagy nem.

    A történet ott kezdődött, hogy a régi Samsung SGH E900 telefonomat, lecseréltem Nokiára. A Nokiának volt olyan előnye, hogy céges, ergo ingyen beszélhettem, talán ez a legjobb tulajdonsága, összehasonlítva a filléres iPhone 5-tel, amit most akciós kapni 30k körül, 22k havi előfizuval. No comment.

    Mi is volt jó a kis Samsungban? Pölö tudott zenével ébreszteni. Ez ugyan csak midi lehetett, mert mp3 ébresztés nem volt, de legalább ébresztett. Hétvégén nem, mert tudta hogy szombat vasárnap nem kelek fel korán, voltak is emiatt átaludt hétvégék. Zseblámpa funkció, mert a kamera ledje már akkor tudta ezt. Zene lejátszó is ment rajta, 2Gb micro SD kártyán pedig elég sok zene elfért, nekem egy szám volt rajta, a csengőhangom. Netezni is lehetett rajta, de ekkor már a telefon képességeit feszegettem, pajszerral. A telefon teljesítményéről sok mindent elárult, hogy a képnézegető betöltéséhez is egy jó adag türelem kellett.

    Folytatás...

    siti 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.