2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy elveszett csomag története

    Amit nem tudok eladni itt a hardveraprón, az általában vaterán szokott kikötni. Vera óta nem szeretem, és legutóbb a felhasználói közösség is eléggé kiborított. Valahogy úgy érzik az emberek, ha valamit alacsony licitről indítasz, akkor elpofátlanodnak, zárd le ennyiért és annyiért mert nekem azonnal kell, de a postát is te fizesd meg kérek örök gari+1nap... Na mindegy, ez a történet nem erről szól.

    Eladtam két klasszikus GC játékot, amiért ki is tiltottak egy Nintendó forumról, mert épeszű ember ilyet, pláne ennyiért, nem ad el. Ők voltak a Baldur's Gate: Dark Alliance és Eternal Darkness: Sanity's Requiem. De már csak voltak, sorsuk örök homály fedi.

    A BG-t végignyomtam, kellemes Diabló1 szerű hentelős játék, az Eternált viszont nem, mert félek a zombiktól. Mivel a játékokat eredetiben szerzem be, ezeket történetesen ebayről, így el is szoktam adni őket, hogy ha nem is maradok pénzemnél, de azért egy kis alap legyen a következő vételhez. A kiadók a kalózkodás mellet, a használt piacot is irtanák ha lehet, szerintem a steam és haverjait ezért is támogatják egyre többen, de nem is erről lesz szó.

    Folytatás...

    siti 14 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.