2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Adax Neo - Akkor mi most fűteni fogunk

    Bár ph!-nak nem céliránya a fűtés, sőt első körben hűteni szoktuk a vasat, mégis van egy olyan része a fórumozónak, amit bizony jó dolog 20-22ºC tartani. Ezt megoldhatjuk olcsó áfatámogatott távfűtéssel, még olcsóbb rőzsegyűjtéssel a szomszédos erdőből, vagy ami ma nagyon divat és fűggővé tette az országot, az biza a gáz. Kényelmes, olcsó, olyan meleg amit mi állítunk be és nincs nyáron alapdíj.

    Ez eddig ok, de itt jövök én, aki nem szeret gázkonvektor mellett aludni. A miért az a saját szoc.problémám, de nem szeretem. Ez van. Mivel városlakó vagyok, az alternatív fa/szén/olaj kiesik, szélerőmű/cirkó és más finomságokra pedig nincs pénzem, így maradt az áram. Ez első blikkre nem a legjobb ötlet, leszámítva Paksot, szén/gáz/olaj amiből az áram nagy része készül, tehát ugyanott vagyok, csak drágábban.

    Az első posztomban már említettem, itt most kicsit kielemzem, mibe is fájt és került nekem az, hogy egy 9nm-es hálószobát villannyal fűtök. Az hogy Adax Neo lesz, azt régebben eldöntöttem, dizájn miatt. Okos mi? Ha kicsit reklámszagú lesz, akkor bocsi.

    Folytatás...

    siti 14 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.