2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Razer Imperator + Razer Vespula

    Az utóbbi időben mélyebben belemerültem az FPS világába. Úgy döntöttem, hogy a Trust MI-6950R egeremet lecserélem valami komolyabbra, hogy ütőképesebb legyek. Rengeteg tesztet olvastam a rágcsálók között míg végre dűlőre jutottam. Sokáig a Roccat Kone volt a befutó ám számtalan panasz érte a jobb egérgombot. A v2 verziónál már állítólag kijavították a hibákat, de közben változott a felfogásom is. A módosítható világítás és a súlyozás már nem volt annyira mérvadó így a régi nagy márkák között kerestem vigaszt mígnem a Razer Imperator mellett döntöttem.

    PH-n találtam is jutányos áron, garanciával, bontatlanul egyet, amire azonnal le is csaptam. Már a doboz is azt sugallja, hogy itt valami szörnyeteg lakozik. Fénylő Imperator felirat, dombornyomott kép az egérről, nyitható előlap ami alatt ott lapul az új halálosztó. A csomagban számtalan dokumentumot találunk mind PC-hez, mind MAC-hez. A poháralátét "go forth and kick ass" felirattal pedig már csak hab a tortán.

    Folytatás...

    Prison85 14 éve 14

  • Speedlink Alterno - tartósteszt

    2009 Karácsonyán jött az ötlet, hogy jól jönne egy új billentyűzet, ami kényelmes, nem drága ráadásul világít is. Eleinte a Revoltec egyik modellje volt a kiszemelt, de számtalan negatív tapasztalat után teljesen elvetettem a dolgot. Búgó hangról, hangos gombokról számoltak be. Tovább kutakodva találtam meg a Speedlink Alterno-t. Egy barátommal közösen rendeltünk kettő darabot Szegedről így feleződött a postaköltség is. Mintegy 7500 magyar Forint-ba került, mire kézhez vehettem, ami szerintem elég barátságos ár egy normális billentyűzetért.

    A doboztól semmi extrát ne várjon senki. Akárcsak bármelyik olcsó billentyűzet, ez sem tartalmazott semmit, amitől az ember meghökkent volna. Sem CD vagy DVD, sem matrica, sem részletes dokumentáció és reklám a többi SL modellért. Egyszerűen nulla marketing és fanatizmus! Egy garanciapapír volt mellékelve a csomagban és egy használati utasítás a dobozban. Persze ez nem is igazán érdekel(t), mert úgysem a sok papírért döntöttem emellett a modell mellett. Jutányos ára és könnyű beszerzése lényegesen mérvadóbb volt a számomra. Azóta eltelt már 9 hónap és bizony vannak pozitív és negatív tapasztalataim egyaránt....

    Folytatás...

    Prison85 14 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.