2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az üzlet az üzlet...

    Mivel a moderátorok kivetnivalót találtak fogalmazásom tartalmában és/vagy hangvételében,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 15

  • Business is business...

    Újabb munkahelyi ártalom...

    Veszélyességi pótlékot kérhetnék, mert az amúgy egészséges kereteken belül mozgó vérnyomásom ilyenkor az egekbe szökik, persze teljesen fölöslegesen. A dolgok értelmét tovább feszegetve azt is tudom, hogy hiába írom le a következőket, semmi sem fog változni. Csak egyre rosszabb lesz, nyelünk, nyelünk, nyelünk...

    Már nem tudom hogy ha lehetne egy kívánságom, akkor az a lottóötös, vagy pedig egy többszáz kilotonnás hidrogénbomba lenne, a Kárpát-medence közepébe. Na jó ez túlzás, nem vagyok én egy elkeseredett ember, csak néha felb@sszák az agyam, és olyankor ki kell engedni a gőzt.

    Tehát mivel az elmúlt években láttam nem egy vállalkozó felemelkedését ebben az iparágban, gondoltam megosztom veletek a titkot, gazdagodjatok ti is, ha egy mód van rá.

    Az üzletág neve:

    KÖLCSÖN GYEREK, EZZEL NYEREK...

    Amíg a legtöbb IQ0 low-life ingyenélő gyökér elvan azzal, hogy kicsiny országunkat telefialja a saját porontyaival, annak érdekében, hogy segítőkész szociális rendszerünk támogatásával minél több pénzt ihasson el vagy dobjon a játékgépbe, addig az IQ1-es low-life ingyenélő gyökér már olyan ravasz fajta, hogy ráérez komolyabb üzletekre.

    Folytatás...

    nostrum 16 éve 66

  • Ratyiland...

    Tisztelt Olvasó!

    Most előre figyelmeztetlek, hogy még korrábbi írásaimat is felülmúló mennyiségben lelhetsz vulgáris kifejezésekre az előtted fekvő írásban. Tehát ha mentálisan vagy spirituálisan nem vagy erre felkészülve akkor most kattints a jobb felső sarokban az x-re.

    You've been warned!

    A címből talán arra lehetne következtetni, hogy a homofób vagyok, és meleggyilkos írásra készülök... De nem. (Ez nem jelenti, hogy nem rühellem a homikat...)

    A Ratyiland itt a Hungary megfelelője és kedves hazánkat jelöli. Már rég rájöttem hogy meg nem halnék érte, de ez már oda fejlett, hogy lassan tőle halok meg. Mai írásom alapja egy általam ma délelőtt hallott hír, ami hallatán (újfent) kiborult a bili. Amikor már a kaki orrig ér, akkor ki kell borítani. Habár megnyugodtam afelett a tény felett, hogy az életem Ratyiland-en élem le, valószínűleg nyakig fosban, de megfogadtam hogy a fejem kint tartom belőle bármi áron.

    És így vagyok én egy boldog ember. De tényleg. Nekem szinte mindenem megvan, amire szükségem van, ami meg még hiányzik, majd meglesz. A jelszó: BOLDOG AKI MEGELÉGSZIK! És én megelégszem. Próbálok VHS módban élni (Vak Hülye Süket), és kerülni azokat a külső elemeket, amelyek belerondíthatnak a törékeny harmóniámba.

    Folytatás...

    nostrum 16 éve 57

  • Reménysugár a "föld alatt"

    Azzal kezdeném, hogy egy-két öreg rókától eltekintve a magyar könnyűzene hiányolja a minőséget,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 27

  • Én, a "motoros"!

    Ifjúkorom mindössze pár "motoros" emlékből állt... Többek között ilyenek: -...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 63

  • Prelude To Hell

    Későn lett jogosítványom a mai trendhez képest. A szüleim elváltak, de ha nem így lett...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 53

  • TOP JOB

    Mint belső ember, most rettentően törvénytelen módon olyan információkat szivárogtatok...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 43

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.