2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • EUEXP szállítás, és egy "kicsit" Mixeshop

    A Blog még nincs teljesen kész, de az események folyamatosan kerülnek leírásra, ha érdekel, nézz vissza pár naponta, addig, míg a végére oda nem lesz írva, hogy VÉGE

    Bevezető

    Egyre több helyről lehet EUEXP szállítási móddal kínai oldalakról rendelni. Jó nekem, jó a kínainak, nem jó a Magyar Államnak.

    De most csak magunkat nézzük ugye, igaz hogy a szállítás borsos áron van, de még így is megéri ezzel a móddal rendelni, mivel az ÁFA tartalmat nem Magyarországon, magyarországi ÁFA tartalommal fizetjük meg. Az Unió egyúttal VÁM Unió is, ami azt jelenti, hogy az EU bármely országában vámoltathatjuk a csomagunkat, ezután az áru az EU-n belül szabadon mozgatható/szállítható.

    Az EUEXP folyamata

    Mi is ez a gyakorlatban? Sok kínai cég lecsapott a bpost "forradalmi" újítására, miszerint helyettünk ők intézik a vámolást, a kínai pedig egyfajta átalány díjas szolgáltatás keretében megrendeli a bposttól a vám ügyintézést, amit a szállítási díjba épít be. Ez egyfajta "csomag", azaz nem is érték, hanem súly, terjedelem szerint vámoltatják a termékeket, valamiféle egységáron.

    Folytatás...

    Laza... 10 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.