2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hamburger Day tapasztalatok

    Nem tudom, hogy mindenki hallott-e róla, de 2015. június 18 - 21. között megrendezésre került a Hamburger Day a Millenárison. A párommal úgy gondoltuk, hogy csütörtökön (az első napon) kilátogatunk munka után, hogy együnk és igyunk egy jót vacsora gyanánt.

    A tapasztalataink elég vegyesek. Volt kint minden a hamburgertől elkezdve a kézműves sörökön át a szendvicsekig. Rettenetesen éhesek voltunk, viszont elkeseredve vettük tudomásul, hogy rengetegen látogattak ki. Sebaj, körbejártuk a rendezvényt és mit is mondjak. Az árak az egekben és a méretek pedig a béka feneke alatt, ha szépen akarom kifejezni magam. Nem semmi, hogy egy fél tenyérnyi hamburgerért elkérnek 1500 - 2000 Forintot. Nem tudom mi lehetett benne, de azért ez egy kicsit túlzás. Én egy szendvicset ettem, ahol nem volt akkora a sor. Talán az érte meg a legjobban. Faszénen grillezték a hozzávalókat és nagyon finom volt. A párom egy hamburgerezőt választott. Neveket azért nem írok, mert nem akarok reklámozni se jót, se rosszat. Beálltunk a sorba és majd egy óra hosszán keresztül ott voltunk. Előttünk körülbelül 5-6 ember állt. Mire odaértünk és rákérdeztem, hogy miért vártunk ennyit azt mondták, hogy egy órája elment az áram. :W Természetesen ez nem a kiállítók hibája, de egy kicsit a szervezők is jobban felkészülhettek volna egy ilyen problémára.

    Folytatás...

    Kakaduku 9 éve 10

  • Mad Max - A harag útja, avagy 4DX kalandom.

    Pünkösd hétfő... hm... mit is kezdene az ember magával egy hosszú hétvége utolsó napján... elmenni és megnézni a Mad Max legújabb részét 4DX-ben. :C Imádtam a trilógiát, így számomra egyértelmű volt (barátnőmnek már kevésbé), hogy moziban kell megnéznem az új részt, de még soha nem volt 4DX élményben részem, így gondoltam miért ne. Egyszer élünk.

    Kocsiba be, ablakot le... Átvettük a szemüveget és irány a terem. A film rettentően jó volt és a 4DX élmény is. Az élményhez az is hozzátartozik, hogy volt egy-két jelenet mikor majdnem leszakadt a fejem a szék úgy rángatott, de mindent összevetve rendben volt, attól függetlenül, hogy nem túl sokat vártam a technológiától. A vízpermet, a stroboszkóp, a szél és a székek mozgása tökéletes. Egyedül a "szag" élmény nem volt az igazi, mert egész végig ugyanazt a szagot éreztem, amit nem tudtam beazonosítani. Az ár szerintem nem olyan vészes. Aki teheti az egyszer próbálja ki, megéri.

    Kakaduku 9 éve 13

  • Egy autómosó felemelkedése... és bukása

    A bejegyzésben természetesen saját véleményemet fogalmazom meg. Teljesen szubjektív a dolog, viszont nem egy embertől hallottam már hasonlóan negatív dolgokat a sarkadi autómosóval kapcsolatban.

    A történet egy messzi- messzi galaxisban... :) akarom mondani a rég múltban kezdődik. Pontos dátumot nem tudok adni, de abban a városban ahol felnőttem, melynek a neve Sarkad. Nem volt autómosó abban az időben és egy kedves vállalkozó beruházást indított és megvalósította az ott élő gépkocsitulajdonosok álmát. Helyben lehetett autót mosni. Nagyon szuperül működött a dolog és az utóbbi évekig nem is volt semmi probléma, ám elkezdődött a minőség romlása. Mivel nincs versenytárs a környéken és a városban sem, így monopol helyzetben van a vállalkozó. Nem kell fejlesztéseket végezni és a minőségre sem kell figyelnie, mert aki autót akar mosni és nem akar több 10 kilómétert egy kocsimosásért utazni az megmossa itt.

    A történetem a következő:

    Folytatás...

    Kakaduku 9 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.