2020. október 29., csütörtök

Gyorskeresés

Bemutatkozik a Pinterest

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az előző bejegyzésemhez hasonlóan egy újabb alkalmazást / honlapot szeretnék nektek bemutatni. Lehet, hogy sokan ismeritek már a Pinterestet, viszont aki nem annak érdemes egy kis időt szentelnie a dologra, mert személyes véleményem szerint hasznos tud lenni.
Legelsőnek én is kételkedtem benne, illetve azt gondoltam, hogy minek lenne nekem szükségem egy olyan alkalmazásra, ahol össze vannak gyűjtve különböző képek. Barátnőm nyaggatott folyamatosan, hogy nézzem meg a honlapot, regisztráljak egy próbát megér. Beadtam a derekamat és rávettem magam.

Kezdeti lépések

A hivatalos honlap címét begépelve megérkezünk a belépő felületre. A Spotify-hoz hasonlóan itt is lehetőségünk van regisztrálni, valamint használhatjuk a facebook fiókunkat is. Miután ezzel megvagyunk egy- két apró beállítást kell végrehajtanunk a fiókunkon, ilyenek például az érdeklődési körünk - erről később írok, hogy miért fontos és hasznos ezt körültekintően beállítani - valamint ismerősöket tudunk egyből "felvenni", követni. Ezzel meg is volnánk. Mielőtt elmerülnénk a képek csodálatos világában, a beállításoknál hasznos letiltani az e-mail értesítéseket, hacsak nem akarunk fél óránkét maileket olvasni.

Használat

Mindent beállítottunk és elmerülhetünk a képek böngészésében. Viszont nem áll meg itt a történet. Amennyiben valami elnyeri tetszésünket, példának okáért egy házilag elkészíthető polc, akkor rákattintunk a képre és átirányít minket a forrás oldalára és ott elolvashatjuk az írást a polc elkészítéséről és további képeket is nézhetünk.
Mint már említettem fontos beállítani az érdeklődési körünket, mert a főoldalon a beállított érdeklődési körünknek megfelelő képeket tekinthetjük meg. Természetesen van lehetőségünk keresni is különböző szavakra, témakörökre. Elmenthetjük az ötleteket úgynevezett táblákra, melyeket utána a követőink meg tudnak nézni és úgymond pinelni tudják, így felkerül az az ő táblájukra is és ez igaz fordított esetben is, hogy mi is tudunk böngészni a követett személy táblái között.

Összegzés

Igazából ennyiből áll a dolog, viszont aki szereti a lakberendezést, divatot, barkácsolást vagy szeret jókat főzni és enni, rengeteg ötletet tud meríteni.

Képek
Olvasnivaló dadawa jóvoltából. Köszönjük! :R

Hozzászólások

(#1) waccamár


waccamár
aktív tag

annyival egészíteném ki, hogy nem csak az általad említett témák találhatók meg a pinteresten, hanem már gyakorlatilag minden. régebben még tényleg inkább ilyen ruha, divat, kacat, barkács, diy cuccok voltak (persze most is vannak még ilyenek), de azért már rengeteg féle board-ból lehet válogatni.

(#2) Kakaduku válasza waccamár (#1) üzenetére


Kakaduku
senior tag

Köszönöm a kiegészítést! :R

(#3) #79621120


#79621120
törölt tag

Ezt olvastátok már ?

(#4) Kakaduku válasza #79621120 (#3) üzenetére


Kakaduku
senior tag

Utólagos engedelmeddel, linkeltem a bejegyzéshez a linkedet. :R

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.