2020. október 25., vasárnap

Gyorskeresés

Mi ez?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Most találkoztam MADcat logout bejegyzésében és utána jártam a dolognak, viszont sehol nem találok ilyenről pontos és hivatalos információt, csak kérdéseket és találgatásokat, kétes válaszokat. Íme a szöveg:

"AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában, vagy a feltételekben szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre."

Szívességet szeretnék kérni. Ha valakinek van hasznos információja ezzel kapcsolatban az kérem hozzászólásban jelezze. Mivel minden törvénynek van száma, így a legjobb az lenne ha valaki meg tudná adni. Abban az esetben, ha ezt nem tudja senki leírni (órák óta keresem), abban az esetben ez csak egy légből kapott valami.

Hozzászólások

(#1) nubreed


nubreed
veterán

2004 az nem ma volt. Nem lehet, hogy ez azóta már nem érvényes? Én is csak tapogatózom a sötétben, de amúgy érdekes téma, jó lenne ha jönne valaki, akinek naprakész infoja van ezügyben.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#2) sutykuru


sutykuru
tag

Valamelyik gyökér évekkel ezelőtt kitalálta, hogy marha jól néz ki, és még okosnak is hiszik ha ezzel telefossa a netet.

(#3) Kakaduku válasza sutykuru (#2) üzenetére


Kakaduku
senior tag

Szóval akkor kamu az egész. Annak gondoltam én is, mert semmi infó nincs róla.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.